Okrenite se prirodi: Probajte proizvode od organskog mleka

by | 6 februara, 2013

Srpsko tržište bogatije je za jedinstveni asortiman domaćih proizvoda od organskog mleka koji je na jučerašnjoj konferenciji predstavila kompanija Imlek. Organsko mleko dobijeno sa domaće farme se nalazi na samom vrhu lestvice po kvalitetu sastojaka i njihovoj hranljivosti.

Upravo takvo mleko, osnovni je sastojak novih Imlekovih proizvoda. Pod zajedničkom imenom „Bello organic“, na rafovima prodavnica širom Srbije, od danas se mogu naći Bello organsko mleko, zatim Bello jogurt od organskog mleka, dugotrajno Bello organsko mleko, Bello kisela pavlaka i Bello sir od organskog mleka.Pre svečanog predstavljanja novog asortimana organskih mlečnih proizvoda, predstavnici medija su bili u prilici da obiđu organsku farmu Velvet farm u Čurugu i uvere se u kvalitet zemljišta i organski uzgajane hrane zahvaljujući kojoj krave daju najkvalitetnije mleko.

„Čestitam „Imlek“-u i „Velvet“ farmi na ogromnom uspehu i na plasmanu organskog mleka na tržište Republike Srbije, a nadam se uskoro i regiona i Evrope.“ – izjavio je državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, gospodin Dejan Krnjaić.

„Naša kompanija na dnevnom nivou prati stanje na tržištu i osluškuje potrebe svojih vernih potrošača. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da ćemo ovom linijom proizvoda zadovoljiti potrebe svih onih koji su sa nestrpljenjem iščekivali pojavljivanje proizvoda od organskog mleka.“ – izjavio je generalni direktor kompanije Imlek, gospodin Slobodan Petrović i dodao da se uprkos današnjem tempu života ljudi u sve većem broju okreću prirodi.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.