„Becutan čarobni snovi“ u Mercatoru

by | novembar 29, 2019

U subotu, 30. novembra 2019. godine, Becutan će u Mercator Centru,Beograd tokom celog dana,od 9.00 do 22.00 sati, organizovati druženje “Becutan čarobni snovi“ za mališane i njihove roditelje.

Becutan je za najmlađe posetioce ovom prilikom pripremio mnogo zabave, igre, kao i druženje sa maskotama i mađioničarem, dok ljubitelje ovog brenda u samom Mercatoru čeka poklon uz svaki kupljeni proizvod.
Becutanova porodicabeleži tradiciju dugu više od 40 godina i čini najlepši i najnežniji deo svakodnevnice najmlađih. Namenjeni su za negu i zaštitu bebine i dečije kože, izuzetno blagih formulacija, izrađenih prema jedinstvenim recepturama, sigurnih za upotrebu još od prvog dana nakon rođenja.

Svi Becutanovi proizvodi su klinički i dermatološki ispitani i razvijeni u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Izrađeni su od vrhunskih sirovina potvrđenog kvaliteta koji odgovara Evropskim direktivama za kvalitet proizvoda namenjenog za negu dečije kože. Dodatne informacije o druženju „Becutan čarobni snovi“, možete naći ovde.

Tagovi: