"Lepota i zdravlje" vam poklanja za Dan zaljubljenih

11/02/2020 in Promo
"Lepota i zdravlje" vam poklanja za Dan zaljubljenih

Lepota i Zdravlje

"Lepota i zdravlje" spremila je iznenađenje za zaljubljene! Vaše je da budete duhoviti, maštoviti i da nam date odgovor zbog koga ćete baš vi dobiti ovaj vredan poklon .

Leptirići u stomaku sa Parfois modnim dodacima

Da li ste zaljubljeni? I ako trenutno niste, modni dodaci Parfois će vam sa aktuelnom kolekcijom pomoći da prizovete taj osećaj leptira u stomaku. Torbice, novčanici ili marame na kojima preovlađuje vesela crvena boja, izmamiće vam osmeh na usnama i podsetiti kako izgleda priprema modnog stajlinga sa posebnom inspiracijom. Parfois u novoj kolekciji nas poziva da napravimo mesto za stvari koje su zaista važne. Ujedno sa atraktivnim modnim dodacima poručuje: posvetite pažnju detaljima i osećajima. Kao naručeno za Dan zaljubljenih zar ne? Posetite radnju Parfois, vodeći evropski brend modnih dodataka i pogledajte što će biti IN ovog proleća.

Novu kolekciju pronađite u Parfois radnjama u: Beogradu – Delta City, Mercator, Stadion i Ušće; Novi Sad – BIG i Promenada; Kragujevac – Plaza.

"Lepota i zravlje" vam poklanja: Ešarpu Parfois!

U komentarima ispod našeg posta na Fejsbuk stranici napišite koji je najromanitčniji poklon koji ste dobili za Dan zaljubljenih. Možda ćete baš Vi dobiti ovaj prelep poklon!
Izvlačenje je 14. februara!

Marija Milenković

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading