Može li nega da umanji uticaj menopauze na koži?

by | 14 oktobra, 2015

Vichy je pionir na području kozmetike namenjene ženama u menopauzi. Poslednja inovacija – kompenzaciona kozmetika, predstavlja rezultat 14 godina istraživanja uticaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima je proveravana efikasnost delovanja kompenzacionog kompleksa na kožu u menopauzi. Ime napredne obnavljajuće nege i nove linije proizvoda je Neovadiol – kompenzacioni kompleks.

Foto: PR

Foto: PR

Vichy je juče u prisustvu velikog broja predstavnika medija i prijatelja brenda predstavio inovaciju u vidu kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena.

Kompenzacioni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju kozmetike koja, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne nege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladalački sjaj.

Na samom početku gospodin Dario Scaglia, generalni menadžer L’oréal Active Cosmetics, pozdravio je sve prisutne, a gospođa Vesna Manestar, direktorka marketinga predstavila je Neovadiol najnovije nege, primerene promenama koje nastaju u periodu menopauze. Vichy se osvrnuo na zdravlje u ovom specifičnom periodu žena, pa je sve prisutne sa zdravim navikama u ishrani upoznala nutricioniskinja Mirjana Ljutić, a o procesu promena na koži lica tokom godina upoznala nas je dermatolog Ass. dr Jelena Stojković-Filipović.

Kompenzacioni kozmetički kompleks
Vichy prvi put predstavlja kompenzacioni kozmetički kompleks koji udružuje sledeće aktivne sastojke:
PRO-XYLANE: ključni aktivni sastojak linije proizvoda Neovadiol, sada u većoj koncentraciji. Dokazano deluje na čvrstinu kože, debljinu epidermisa, ujednačenost kože i smanjenje pigmentacijskih fleka.
HYDROVANCE + HEPES: deluju na hidrataciju i teksturu kože.
HEDIONE: derivat jasmonske kiseline koji pospešuje proizvodnju lipida kojima ponovno opskrbljuje kožu.
REMINERALIZUJUĆA VODA VICHY: podstiče obnavljanje i jačanje kože, te njeno opskrbljivanje mineralima.
Kompenzacioni kozmetički kompleks deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži. Osećaj gustine kože: slojevi kože ponovno dobijaju punoću i čvrstinu. Preoblikovane crte lica: crte lica su izraženije. Ponovo su prisutni sjaj i ujednačen ten.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.