Volum’ Express Rocket maskara: Pogled koji obara s nogu

by | 4 marta, 2013

Danas je vrlo popularan dramatičan make-up očiju koji se može postići nanošenjem samo nekoliko slojeva maskare. Za postizanje takvog efekta potrebno je da vodite računa o boji, definiciji maskare, kao i o dužini i volumenu njene četkice.

Nakon nanošenja potrebno je da pažljivo razdvojite trepavice, kako bi uklonili višak formule i grudvica. Ovaj proces zahteva dosta vremena, ali postoji način da ga ubrzate.Pogled koji privlači svu pažnju

Maybelline New York lansirao je novu maskaru Volum’ Express the Rocket koja trepavicama daje izražen volumen. Čini ih raskošnim od korena do vrhova, a efekat pogleda koji obara s nogu, postiže se za samo par sekundi. Nanošenjem ove formule na donje i gornje trepavice oči dolaze do izražaja, a pritom četkica ne ostavlja tragove grudvica.

Ova revolucionarna maskara daje trepavicama čak 8 puta veći volumen od obične maskare uz jednaku pokrivenost duž celih trepavica.

U čemu je tajna?

Četkica Volum’ Express the Rocket maskare patentirana je inovacija koja kombinuje čvrstu osnovu sa nežnim, elastičnim češljićima. Jedinstvena osnova četkice ima veći obim od običnih četkica, što omogućava nanos formule na celu trepavicu u jednom potezu. Nežni, elastični češljići eliminišu grudvice čineći trepavice elastičnim i definisanim.

Ova maskara sadrži gelant, sastojak koji čini teksturu maskare kremastijom, a trepavice izgledaju punije. Ova formula je veoma nežna i svaki njen nanos lagano klizi kroz trepavice od korena do vrhova.

Takođe ova maskara sadrži i sastojke koji formiraju tanani film oko svake trepavice, čineći maskaru postojanom, bez razmazivanja i raspianja formule ispod oka.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.