Cherub usne: Najnoviji TikTok trend pomoću kojeg usne izgledaju bolje nego posle filera!

by | 29 oktobra, 2022
Cherub usne

Cherub usne su najnoviji TikTok trend pomoću kojeg usne izgledaju punije i sočnije. A evo o čemu se zapravo radi i kako postići ovaj look.

Pune usne su veoma popularan trend već godinama unazad. Iako postoje trikovi kako da ih učinimo punijima uz pomoć mejkapa, dame se sve češće odlučuju na filere i botoks. Ipak, one koje se boje igala i tretmana, sada konačno dobijaju svojih pet minuta.

Cherub usne

TikTokov novi trend je popularizovala šminkerka Ehlie Luna, koja je umetnost nanošenja olovke na usne podigla na viši nivo.

Cherub je engleski naziv za Heruvima, anđeosko biće s punim usnama. Upravo ovaj trend to pokušava i da prenese. Luna je objasnila da je uz sve popularniji trend devedesetih i Y2K, mnogo razmišljala o logotipu modne marke Fiorucci.

-Uvek sam volela taj oblik usana, a šminkeri ga spominju već decenijama. Stoga sam želela da podelim svoj pristup dobijanja ovog looka.

Za početak uzmete svoju omiljenu olovku za usne i ruž za usne. Dodajte olovku za usne dve nijanse tamnije od vaše prirodne nijanse za usne, a zatim da je dopunite reflektujućim ili svetlucavim sjajem za usne.

Da biste dobili izgled heruvima, naglasite volumen gornje i donje usne. Pokušajte da ignorišete bilo kakav uron koji imate oko Kupidonovog luk . Skicirajte pravo preko tog luka. To čini čini gornju usnu punijom. Dok iscrtavate donju usnu, morate da se uverite da ste zakrivljeni u svoj prirodan oblik usana, a da pritom izbegavate prelivanje sa strane.

Nakon što se uhvatite u koštac sa svojim Kupidonovim lukom, možete nastaviti da senčite gornju usnu sa obe strane. Dva puta proverite da li je vaša gornja usna uravnotežena pre nego što nastavite.

Na donjoj usni uzmite olovku i obojite najnižu tačku usana, počevši od prirodne linije usana. Idite niže dok se približavate centru, oko vaših sekutića. Za kraj, dopunite ga ružem ili sjajom, ali za taj dodatni element. Korektorom popravite olovku da biste usavršili izgled usana.

@ehlielunaCherub lip aka doll lip tutorial

♬ original sound – EhlieLuna

 

Tiktok trik za punije usne koji je osmislio čuveni Mario Dedivanović: “Lifting” usana bez hirurških intervencija

Lepota i zdravljeLightFieldStudios/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.