Najezda crvenih usana: Ne nosim karmin i ponosna sam na to!

by | 29 septembra, 2016

Crveni ruž postao je „must have“ i sastavni deo spoljašnjeg izgleda svake devojke. Koliko puta vam se u proteklih nekoliko dana desilo da vam se na ulici nasmeju „crvene usne“, koje je nemoguće ne primetiti?

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Nemam ništa protiv crvene boje. Šta više, ljubitelj sam iste, ali zbog čega ovaj karmin u ovoj boji nose devojke kojima nikako ne stoji? Bez obzira na to što je nešto u trendu, to ne znači da svako mora da ga stavi na sebe. Naprotiv, pojedinci bi taj trend trebalo da zaobiđu i poslušaju malo svoje potrebe i obrate pažnju na sopstvene mogućnosti.

Lično, nemam „moderne“, Anđelinine usne, pa zbog toga ovo i pišem.

Otkad su „red lips“ postale IN i kod nas, samo sam ih jednom namazala i to za Novu godinu. Iako su me bližnji uverevali da fantastično izgledam i da bi trebalo češće da se šminkam u tom stlu, ipak sam bila iskrena prema sebi. Tanke usne nikako ne mogu dobro da izgledaju poput punih usana nakarminisanih crvenom bojom.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

I pored toga što je okolina pokušala da me vrbuje u „crveno svima stoji“ klan, nekako se istrgoh. Imam oči i vidim kada mi nešto stoji, a kada ne. Iskrena sam prema sebi, pa to očekujem i od većine devojaka, ali teško. Najezda „crvenih usana“ još je veća, a kada će splasnuti, boga pitaj.

Zbog toga sam se malo uljučila u čitavu priču, pokušavši da saznam kako je najbolje postići izgled besprekornih, crvenih usana, poput onih kakve je imala merilin Monro ili Gven Stefani…

Uz pomoć saveta mejkap umetnika Kejlin MekAdams, u samo 3 koraka, i vaše usne mogu da postanu senzualne i privlačne. Verovali ili ne…

Pročitajte i… Kristalne usne su trend koji je opčinio Instagram. Imate li smelosti da ga isprobate?

Kako biste i vi imali takve usne, pratite korake…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Prvi korak

Izaberite omiljenu nijansu crvenog ruža i koristite četkicu da ga nanesete na usne, počevši od sredine donje usne ka uglovima. Potom isti proces ponovite i na gornjoj usni. U ovom koraku nije bitno da nanošenje ruža bude prosto savršeno.

Drugi korak

Caka savršeno oblikovanih i punih usana jeste u nanošenju olovke za usne nakon ruža. Odaberite odgovarajuću nijansu olovke za usne, koja bi trebalo da se poklapa sa bojom karmina. Nanesite je po ivičnim linijama.

Ukoliko imate tanke usne, možete da se poslužite trikom i da postignete željenu punoću isrctavanjem linije malo izvan linije vaših usana.

Pročitajte i… Zaboravite na lak u spreju, jer stigli su markeri za nokte i želećete ih odmah!


Treći korak

Spojite usne i protrljajte ih međusobno. Na taj način će se ruž i olovka sjediniti, a ruž će vam duže trajati.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Najezda crvenih usana: Ne nosim karmin i ponosna sam na to!”

  1. Anaa kaže:

    Do sada su nas ucili da se olovka nanosi pre karmina,a usne nikako ne trljaju jedna o drugu;-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.