Neki novi selfi: Kako da fotografišete nokte za Instagram

by | 4 novembra, 2015

Kako jedan od najpopularnijih haštagova na Instagramu sa preko 5 miliona fotografija koje prikazuju nokte, #manicure nam pruža uvid u vodeće trendove u manikiru, popularne boje lakova za nokte i izgled noktiju. Ipak, važni su i uslovi u kojima fotografišete svoje nokte, kako biste ih prikazali u najboljem mogućem svetlu. Predstavljamo nekoliko saveta koji će vam u tome pomoći.

A photo posted by @misspopnails on

Osvetljenje

Kao i kod većine fotografija za Instagram, suština je u prirodnom osvetljenju. Kada fotografišete svoje nokte, stanite pored prozora ili izađite napolje.

Pozadina

Šaku položite na neki zanimljivu tkaninu, kako biste svojoj fotografiji dodali malo boje. U tu svrhu možete upotrebiti svoj omiljeni džemper, tapete ili jastuk, ali vodite računa o tome da dezeni ne odvalače pažnju sa vašeg manikira.

Aksesoari

Ne libite se da ponesete naslagano tanko prstenje ili različite filigranske narukvice. Zanimljiv nakit odraz je istinskog stila!

Blizina

Iako se mnogi plaše bliže kadriranih fotki, a iskusne Instagramerke predlažu da prste fotografišete od članaka na prstima nagore. Takođe, u ruci možete držati neki predmet, kako vam prsti ne bi izgledali čudno – čak i bočica laka za nokte u ruci izgledaće super.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.