Biserni manikir Hailey Bieber je hit ovog leta, a evo kako postići ovaj look!

by | jul 20, 2022
Biserni manikir Hailey Bieber

Biserni manikir Hailey Bieber će, ako je verovati influenserkama, vladati do kraja ovog leta..

Generalno, toliko je manikir trendova za ovo leto da prosto ne možemo da se odlučimo koji je lepši i koji nam bolje pristaje. I u moru svih tih ponuda, jedan se od nedavno izborio za prvo mesto.

Postalo je gotovo nemoguće scrollovati TikTokom i Instagramom, a da ne primećujemo hromatske, biserne nokte. A prva koja je ovaj trend iznela bila je Hailey Bieber. I stoga, zaslužno, hešteg #HaileyBiebersNails ima preko 42 miliona pregleda na TikToku.

Biserni manikir Hailey Bieber

Iako je Hailey zaslužna za biserni finiš ovog manikira, hromatski nokti su već neko vreme popularni, zahvljajujući dodatnoj dimenziji koju pružaju- ujedno su neutralni i živopisni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


Haileyne nokte sredila je njena manikirka Zola Ganzortigtn, koja je preko nude laka, nanela hrom puder, a sve je pojačala „krofna“ glazurom, odnosno sjajem.

Ovaj poslednji korak dao je „mokar“ metalik finiš njenim nude noktima, rekla je ova nail umetnica.

U pitanju je nešto hrabriji izbor koji oživljava neutralni manikir, a dodaje tonove boje duge. Deluje futuristički i moderno, naročito ako se kombinuje s različitim baznim bojama.

Razlika u hromatskom i metalik manikiru leži u samoj teksturi. Metalik je uglavnom duboko biseran, dok hromatski odaje sjaj nalik na ogledalo, rekla je Zola.

Kako postići ovakave nokte

Postoje dva načina kako možemo da dobijemo ovakav manikir: uz pomoć gel lakova i klasičnog laka za nokte ili korišćenjem hromatskog pudera.

Pro tip: Hromatski puder se teško uklanja, pa je savet da na kožu oko nokta stavite lepljivu traku kako se puder ne bi zalepio za zanoktice.

@opi How to: #HaileyBieber aka #GlazedDonutNails Tutorial by @Zola ✨ 🍩 💅🏼 #haileybiebernails #chromenails #metgala #metgalanails #opi ♬ original sound – OPI


Ukoliko koristite gel lak, nanesite dva sloja boje, pa zatim stavite da se osuši uz pomoć LED lampe. Onda nanesite hromatski puder na svaki nokat. Kada se puder osuši, nanesite lak za sjaj i ponovo osušite ispod LED lampe.

Ukoliko koristite običan lak, nanesite bazni lak, pa dva sloja željenog laka. Sačekajte najmanje 15 minuta dok se lak ne osuši, pa nanesite puder uz pomoć četkice. Zatim, manikir završite poslednjim slojem, lakom za sjaj.

 

Lepota i zdravljePaul Morigi / Stringer via Getty Images Entertainment