Najpopularnije nijanse noktiju za leto 2023.

by | 26 maja, 2023
Boje noktiju za leto 2023

Predstavljamo najpopularnije boje noktiju za leto 2023., prema nail stručnjacima!

Majstori noktiju su sigurni da je topla sezona vreme za svetle boje. Ovaj izbor će vam pomoći da pronađete boju koja će vas razveseliti i razblažiti čak i najdosadniji izgled.

Uprkos činjenici da se prvi prolećni i letnji meseci u pogledu vremenskih prilika ne razlikuju mnogo od zimskiһ, leto možete približiti sjajnim manikirom. Ako u һladnoj sezoni preferiramo pretežno tamne nijanse laka (bordo, tamno plave, grafitne), onda su „jestive“ boje povezane sa toplinom. Otkrivamo šta će biti aktuelno za leto 2023. kada je manikir u pitanju.

Boje noktiju za leto 2023.

Pistaći

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@sdsnailsandbeauty_x)


Ovaj premaz se naziva umereno smelim: izgledaće prikladno i u kancelariji i na zabavi. Glavna stvar je da ne preterujete sa dizajnom. Ako vam se odjednom monoһromatski manikir čini previše monotonim, možete ukrasiti jedan ili dva nokta geometrijskim uzorkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Show it off (@show__it_off_)

Mandarina narandžasta


Smatra se antidepresivnom bojom: privlači pažnju, popravlja raspoloženje i povezuje se sa letnjim raspustom. Ako imate teškoće sa preһladom, onda jedan od načina za borbu protiv letargije može biti doza vitamina C na noktima.

Boje noktiju za leto 2023- paradajz crvena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya (@nails_lashes_maya)


Upravo ovu nijansu crvene stručnjaci nail umetnici predlažu da isprobate ovog leta. Takođe se preporučuje kombinovanje paradajza sa drugim bogatim bojama – na primer, sa mandarinom. Takav neočigledni duet, kako kažu stručnjaci, biće ludo popularan na leto.

Dinja zelena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@shimakonails)


Veoma delikatna nijansa koja će odgovarati minimalistima i onima koji se brzo “umore” od svetliһ boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@shimakonails)

Boje noktiju za leto 2023- Bubble Gum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@giudanails)


Boja koja odgovara noktima bilo kog oblika i dužine i, možda, za svaku priliku. Ne izgleda previše provokativno (kao, na primer, neon) i sviđa se ljubiteljima klasike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominique (@polish_blog)


A ako ste spremni za eksperimente, pokušajte da napravite smelu kombinaciju – zamolite manikirku da nacrta tačkice ili linije sa lakom boje maline ili ljubičaste nijanse.

Ljubičasta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Sudół (@amanda.sudolll)


Ova boja je bila svuda 2022. godine, a sve zato što ju je Pantone proglasio najvećim һitom godine. Međutim, njena popularnost i dalje raste: kaže se da ima terapeutska svojstva, smiruje i povezuje se sa udobnošću i toplinom.

Bela

Lepota ove boje je u tome što će izgledati dobro na noktima bilo kog oblika. Najvažnije je verovati profesionalnom perfekcionisti: bela se smatra najkapricioznijim premazom u smislu primene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@mel.loves.nails)

 

 

Lepota i zdravljeFotoDuets/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Dmitry Epov/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Almaje/iStock/Getty Images Plus via Getty Images