Cherry cola usne: Najsočnija šminka sezone!

by | 21 jula, 2023
Cherry cola usne

Cherry cola usne su trend koji je izludeo ceo svet, a evo i zašto.

Društvene mreže su glavni prenosilac trendova za bilo koju oblast života. Uvek su spremna uputstva za sve prilike: kako se obući, u koje restorane ići, koje partnere izabrati i s kim se družiti. A trendovi su zaista ponekad loši za čoveka, posebno za nas koji imamo niži nivo kritičkog mišljenja.

Međutim, mnogi trendovi su zaista zanimljivi, pomažu da se diverzifikuje dnevna rutina i da se izdvajimo od drugih. Dakle, jedan od najbezazlenijih trendova su razne inovacije u šminkanju, a sada su na dnevnom redu cherry cola usne.

Cherry cola usne

Suština ove šminke je da se stvori prelaz od braon, koji predstavlja kolu, do bordo, koji označava trešnju. Nije ni čudo što je šminka uslovno podeljena na dva dela: prvo označavamo braon boju, a tek onda prelazimo na crveno punjenje.

Korak 1

Izaberite smeđu olovku koja je nekoliko nijansi tamnija od boje vaše kože. Ova opcija je optimalna za takvu šminku, ali možete izabrati svetliju olovku za prirodniji izgled, a tamniju za smeliji izgled.

Označite liniju usana olovkom u formatu na koji ste navikli: možete kružiti tačno duž konture, ili preći preko linije usana dajući im više volumena. Zatim popunite usne gradijentom olovke: najtamniji deo na konturi, unutrašnji deo usana – sa minimalnom količinom boje.

Cherry cola usne-Korak 2

Uzmite sjaj za usne boje trešnje. Može biti topla nijansa ako je vaša smeđa olovka bila takva, a hladna. Pokrijte sve svoje usne sjajom, čineći akcent boje na njihovom unutrašnjem delu.

Sjaj možete zameniti i uljem za usne – zbog veće gustine, usnama će dodati volumen. A za svetliji izgled, unutrašnjost usana prekrijte bordo ili višnja karminom, prekrivajući kompoziciju providnim sjajem.

Kao rezultat, dobijamo šminku koja je u skladu sa glavnim trendom za sjaj i odbacivanje mat efekta. Takođe je važno da će ih gradijent na usnama vizuelno povećati i stvoriti akcenat u šminkanju.

@gabxxrielle Cherry cola lips 🍒😍 the way i sprinted to sephora to grab the @Hourglass Cosmetics phamtom glossy lip – shade lure #cherrycolalips #makeuptutorial ♬ video games – lana del rey

fortton/iStock/Getty Images Plus via Getty Images