Idealni letnji manikir i pedikir: 8 najpopularnijih nijansi koje ćete obožavati!

by | 16 juna, 2023
Idealne boje za letnji manikir i pedikir

Idealne boje za letnji manikir i pedikir ovoga leta ogledaju se u neobičnim nijansama. Mi vam predstavljamo 8 hit boja, kao inspiraciju za narednu posetu nail salonu.

Kako se temperature podižu i dani postaju svetliji i duži, žurimo da uronimo u sveže boje, kako kada su odeća i šminka u pitanju, tako i kada se radi o nail artu.

Nokti u trendu 2023: Dominacija „tihog luksuza“

A ove letnje sezone u modi su jarke, hrabre i zabavne boje, kako na rukama, tako i na nogama. Nail umetnici poručuju: vreme je da izađete iz zone komfora! A evo i kako!

Idealne boje za letnji manikir i pedikir

Vatrena koralna


Ako tražite letnju alternativu grimiznim nijansama, nećete pogrešiti s bogatim nijansama koralne boje. Ova nijansa je sofisticirana, upadljiva i odlično izgleda na preplanuloj koži. Najbolje pristaje damama toplijih tonova kože.

Prozračna roze

Za laganiji, neupadljiviji look, ovakve nijanse su odličan izbor. A što je najbolje od svega, pristaju svim tonovima kože!

Idealne boje za letnji manikir i pedikir- tirkizna plava

Šta više vrišti „leto je!“ od tirkiznih nijansi plave boje? Ova sveža, hrabra i vanvremenska boja poziva nas da uronimo u te dubine mora.

Sunčana žuta

Limun-žute nijanse su popularne već nekoliko letnjih sezona unazad i to sa razlogom! Žuta budi optimizam, sveža je, razigrana te idealna za vrelo leto prepuno avantura!

Električna zelena

Zelene nijanse odavno su omiljen odabir kako za manikir i pedikir. I dok smo zimus birali zagasitije tonove, ovo leto rezervisano je za nešto življe nijanse!

Idealne boje za letnji manikir i pedikir-Bež i nude varijante

Iako bismo pomislili da je ovakav manikir i pedikir rezervisan za mlade i venčanja, prevarili smo se. Bež i nude bele nijanse daju jedinstveni obrt letnjem looku.

Ljubičasto-plava

Mešavina ljubičaste i plave daje ove nijanse koje donose svež i čist izgled kako na našim prstićima i na nogama i na rukama! Naročito kada dobijemo bronzani ten!

Digitalna lavanda

Y2K povratak inspirisan apetitom za ljubičaste tonove doneo je digitalnu lavandu– boju godine.

Lepota i zdravljeYuliya Ufimtseva/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; dore art/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Tatiana/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Mariia Kokorinat/iStock/Getty Images Plus via Getty Images