Novi makeup trik: Kako postići čuveni Kate Moss izgled?

by | avgust 1, 2022
konturisanje Kate Moss

Svi mi volimo jednostavnu šminku, a posebno kada nam ističe jagodice. Upravo takav je novi viralni makeup trik: tehnika za konturisanje Kate Moss. Evo u čemu je tajna

 Ovaj makeup trik inspirisan je sada već ikoničnim jagodicama čuvenog modela. Konturisanje Kate Moss je dizajnirano tako da bukvalno replicira izgled prelepe manekenke i to tako što naglašava prirodna udubljenja u obrazima. Za svakoga ko želi da postigne suptilno konturisan izgled lica, ovaj trik je vredan pažnje.

Za koga je preporučljivo Kate Moss konturisanje?

Dakle, da li je trik za konturisanje Kate Moss vredan pokušaja? Možda nije jednoglasni favorit TikTok-a, na kojem je postao viralan, ali dobra vest je da verovatno već posedujete sve što vam je potrebno da biste ga isprobali. Pritom, ne treba vam više od tri minuta vremena. Jedan savet: isprobajte ovaj hak kada budete imali dovoljno vremena da ponovo uradite šminku ako vam se ne sviđa kako izgleda.

Tehnika konturisanja Kate Moss

Za ovaj trik zahvalnost možete upititi šminkerki Ali Martin koja je prva prikazala neobičnu i jednostavnu tehniku. Nanela je mrvicu bronzera u prahu na udubljenja obraza i potom ih prstima razvukla na gore, dok se boja nije stopila sa prirodnim tonom kože.

Kvaka je upravo tačkama na kojima se konturisanje započinje: one se nalaze nešto niže nego što je to uobičajeno. Efekat je fantastičan: obrazi deluju tanje, a jagodične kosti više i izraženije.

Kako da odredite pravu tačku za aplikaciju bronzera? Nasmejte se široko i uvucite obraze. Pojaviće se dva udubljenja – to su vam početne tačke.

 

@alimartinhairandface Try this Kate moss #makeuphacks #fyp #foryou #alimartinhairandface @narsissist ♬ Abracadabra – Qveen Herby – Clip – Abracadabra

 

.

 

Lepota i zdravljeJamieMcCarthy/gettyimages