Makeup artistkinja Hailey Bieber otkriva: Kako postići besprekoran ten u 3 koraka

by | maj 5, 2024
besprekoran ten u tri koraka

Besprekoran ten u samo 3 koraka – moguće je ako pitate šminkerku Hailey Bieber. Otkrijmo tajnu

Ako ste istinski makeup zaljubljenik, sigurno ste već naleteli na ime Katie Jane Hughes. Ova žena, koja je zadužena za besprekoran izgleda Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley i Kate Bosworth, definitivno je jedna od najtraženijih šminkerki današnjice. Od svetlucavih senki za oči do najoštrijeg mačjeg oka, Hughes je najpoznatija po jednom: postizanju vlažnog besprekornog tena.

A sve to postiže u samo tri koraka.

Članak se nastavlja posle reklama

Besprekoran ten u 3 koraka

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Korak 1:

Pripremite kožu hidratantnom kremom, fokusirajući se na delove lica gde želite najviše sjaja. Gledajte da krema bude lagane teksture i obavezno sačekajte da se dobro upije. Ukoliko ova krema ima i dodatni SPF efekat – odlično! Ujedno i negujete svoju kožu.

Korak 2:

Prajmerišite kožu u potpunosti. Za tako nešto vam treba proveren proizvod, onaj koji nema prejak sjaj i koji je suptilan. Slobodno koristite testere u parfimeriji kako biste otkrile onaj prajmer koji vam najviše odgovara. Za to ipak treba malo iskustva.

Članak se nastavlja posle reklama

Korak 3:

Tonirana hidratantna krema je treći važan proizvod. Koristite je u delovima gde biste možda želeli više pokrivenosti. Ukoliko vam treba jače prekrivanje, tinte za ten su odlična opcija. Tonirana krema je ujedno proizvod koji mogu da koriste žene svih uzrasta – od mladih devojaka koje će tako izbeći zapušenje pora, do žena pred menopauzom koje korišćenjem kreme izbegavaju efekat maske.

A ako želite da znate kako Katie priprema kožu poznatih za šminkanje, pogledajte sledeći video:

Članak se nastavlja posle reklama

Jon Kopalof, Pascal le Segretain/GettyImagesEntertainment