Kako da se našminkate kao profesionalac za 5 minuta + tutorijal

by | mart 1, 2024
Kako da se našminkate kao profesionalac za 5 minuta + tutorijal; prelepa žena sa perfektnom šminkom

Mnoge žene obradovali su novi trendovi šminkanja koji promovišu jednostavnost. Kako da se našminkate kao profesionalac za 5 minuta?

Kako trendovi šminkanja generalno naginju minimalnom, skromnom i prirodnom izgledu, ima smisla da trendovi šminkanja očiju prate njihov primer. Prošli su dani korišćenja više nijansi senki za oči. I to je sjajna vest za sve one koji ujutru žure na posao i nemaju vremena da pola sata provedu ispred ogledala samo da bi se našminkali. Dakle, konačno možete da eliminišete sav višak iz kozmetičke torbice i svedete šminku na minimum.

View this post on Instagram

 

A post shared by Selcan Gürel (@selcanguerel)

Kako da se našminkate kao profesionalac a da ne potrošite sate ispred ogledala

Kremasto rumenilo umesto senke za oči

Ako ste u žurbi, a želite da vaša šminka izgleda dobro, primenite trik koji koristi Hejli Biber, na kapke nanesite kremasto rumenilo koje ćete koristit i za obraze. Kao rezultat dobićete perfektnu, povezanu šminku koja će vašem licu dati neophodnu svežinu i mladolikost. A umesto senki, na kapke možete naneti i bronzer.

Suptilni smokey eye

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tobi Henney (@tobimakeup)

Smokey eyes će uvek biti u trendu, ali je trenutno u modi krajnje pojednostavljena šminka. U stvari, potrebne su vam samo tri nijanse da biste ponovo kreirali ovaj makeup. Topla smeđa se uklopila preko kapka, siva hladnih tonova razmazana duž spoljne linije trepavica, i svetlucavi metalik u unutrašnjem uglu. Perfektna šminka za tili čas.

Glossy Finish

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A n a 🇩🇴 (@anaasmood)

Ove godine, kada su trendovi senki za oči u pitanju, manje se odnose na boju, a više na teksturu. Sjajna završna obrada je super cool i moderna. I savršena je za proleće i leto i lako ju je postići. Nanesite vrhovima prstiju prozirni sjaj preko gornjeg kapka ili preko senke za oči.

Latte kapci

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cassandra ☁️ (@cassandra.cadwell)

Trend latte šminke pokorio je svet i to nas uopšte ne čudi, jer je neodoljiv. Sa minimum napora možete postići fantastičan efekat. Oslonite se na smeđe nijanse toplih tonova koje nežno oblikuju, dodaju suptilnu definiciju i stvaraju dubinu. I izgledaju potpuno prirodno.

Sofia Zhuravets/gettyimages.co.uk