Metalik šminka: Najmoderniji makeup za zimu 2023!

by | decembar 2, 2022
metalik šminka

Sydney Sweeney ponovo nam je postavila zadatak: metalik šminka! Ovaj sjajni i efektni makeup odlično je rešenje za novogodišnju noć (i bilo koji drugi party)

Na dodeli GK nagrada za muškarce godine, Sidni Svini se pojavila sa srebrnim strelicama i hromiranim manikirom, još jednom podsetivši da je metalik vrući trend ove godine. Srebrnu šminku su birali šminkeri na mnogim modnim revijama, a možete je videti na TikTok-u. I nešto nam govori da će metalik šminka postati još popularnija u novogodišnjoj sezoni. Zbog toga smo odlučili da unapred prikupimo sve ideje takve lepotne slike – sačuvajte reference i ispunite svoju ruku.

Metalik šminka: Najbolje makeup ideje

 

Članak se nastavlja posle reklama

Srebrno krilo

Šminka Sydney Sweeney izgleda i impresivno i jednostavno. Neće biti teško ponoviti je: prvo nacrtajte klasično crno krilo, a povrh nje izvucite srebrnu liniju. Ovo se može uraditi ili uz pomoć ajlajnera, ili lepljenjem nalepnica za efektom ogledala. Ako nemate odgovarajući ajlajner, izvucite krilo senkom srebrne boje (Kako senka može da zameni ajlajner, saznajte ovde).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Članak se nastavlja posle reklama

Metalik šminka – mono senke

I solo, metalik senke takođe izgledaju cool. Glavna stvar je da se ne zamarate preciznošću i da prstima nanosite senke ili šljokice na spoljašnje i unutrašnje uglove oka. Možete zasenčiti šminku na slepoočnicama da biste vizuelno produžili oko.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARY KAKOLIRI PRO MUA 🌸 (@marykako_makeup)

Članak se nastavlja posle reklama

 

Kristali

Nova godina je prilika da šminka bude svetlija i neobičnija od svakodnevne. Jedna opcija je da zalepite kristale ili kamenčiće na kapke. Odličan primer je Taylor Swift na dodeli MTV nagrada. Da bi kristali izdržali celu noć, koristite lepak za trepavice u prahu.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eman (@taylorswift_lavenderhaze)

 

Članak se nastavlja posle reklama

Blistave suze

Ako su prošle godine suze iscrtane šljokicama bile obavezne, ove sezone šminkeri više vole delikatniju šminku. Na primer, kao na reviji Fendi: neki modeli su izašli na podijum sa istaknutim kapkom, dok su drugi – sa šljokicama različitih veličina. Šminku možete ponoviti tako što ćete naneti šljokice gusto na gornji kapak, dok ćete ispod očiju naneti tek po koju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fendi (@fendi)

heckmanoleg/gettyimagesplus