Tajna lepote Emili Ratajkovski: Vodič kroz njenu beauty rutinu i omiljene proizvode

by | 2 decembra, 2022
Emili Ratajkovski je objavila knjigu

Emili Ratajkovski je, bez sumnje, jedna od najlepših žena na svetu. Kako se neguje ova lepotica, koja je tajna lepote Emili Ratajkovski i koliki uticaj na nju ima apotekarska kozmetika?

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski otkrila je kakva je njena beauty rutina i koji su joj to proizvodi omiljeni.

 

Rutina Emili Ratajkovske

Ujutro, EmRat-u budi sin. Prvo što uradi je da mu promeni pelenu, nahrani ga, pa tek onda sipa sebi kafu. Zatim – jutarnja beauty rutina, koja se sastoji od umivanja, tonika, hidratantne kreme i kreme za sunčanje. Manekenka kaže da se njena nega razlikuje od one koju je imala sa 20 godina: tada praktično nije koristila kozmetiku. Posle toga, Emili se brzo oblači i izlazi iz kuće.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Tajna lepe kose Emili Ratajkovski

Ratajkovski je oduvek verovala da ima lošu kosu, sa kojom se ništa ne može. Ranije joj kosa nije rasla: dostigla bi određenu dužinu, a bi počela da puca i opada. A Emili nije znala praktično ništa o dobroj nezi kose. Sada je tajna njenih lokni linija za jačanje kose.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Omiljeni proizvodi Emili Ratajkovski

Na mestu broj jedan je micelarna voda bez koje nema dobrog čišćenja kože. Verovale ili ne, Emili baš i ne voli retinol, umesto njega koristi proizvode sa voćnim kiselinama. Još jedan njen favorit je hidratantna krema koju koristi svakodnevno.