Antitrend pedikir za leto 2023: Ovo je odavno izašlo iz mode

by | 19 juna, 2023
Antitrend pedikir za leto 2023

Nokti na nogama u letnjem periodu dolaze u fokus zbog otvorene obuće. Evo koji stilovi spadaju u antitrend pedikir za leto 2023.

Antitrend pedikir za leto 2023: Ove dizajne obavezno izbegavajte!

Leto samo što nije stiglo, a to podrazumeva i priprema naših nogu i pedikira zahvaljujući kratkim stvarima i otvorenoj obući. Iako su možda neki dizajni bili veoma popularni u prethodnom periodu, ove sezone, ovakve pedikire treba da izbegavate.

Trik za savršen oblik obrva

Nakit na noktima

Iako su dekorativni kamenčići i perle poželjni u manikiru, to nije slučaj i sa noktima na nogama. Ovakav dizajn će delovati neukusno, a nije ni praktičan. U trenucima kada ste u zatvorenim cipelama, nakit će pritiskati nokat i može dovesti i do povrede.

Različiti nokti

Pedikir koji ima različite dizajne na svakom noktu neće dobro izgledati kakav god stil da je u pitanju. Ukoliko imate jaku želju da unesete malo različitosti, učinite to samo sa palcem.

Predugi nokti na nogama

Jasno vam je zašto je ovo loša ideja. Ako nakit na noktima može da nanese povredu, zamislite samo svoje stopalo sa dugim noktima u zatvorenoj obući. Osim toga, ovakvi nokti izgledaju veoma čudno i neuredno, pa možete stvoriti utisak aljkavice.

Zlatni antitrend pedikir za leto 2023.

Pedikir u zlatnoj boji sa velikim sjajem ili hrom odsjajem takođe nije preporučljiv za nokte na nogama. Iako je možda manikir u zlatnoj boji sjajan, pedikir će učiniti ceo izgled jeftinim. Slična je situacija i sa srebrnim nijansama.

Leopard print

Animal printovi su svake sezone diskutabilni po pitanju trendova. Međutim, leopard print odavno nije u modi ni kada je manikir, a kamoli pedikir u pitanju. Ako baš volite animal print, bolje pokušajte sa imitiranjem zebrinih šara, ali i tu nemojte preterivati. Neka ovakav dizajn bude samo na palcu.

Francuski pedikir

Francuski pedikir ne izgleda baš tako sjajno na noktima na nogama. Ako ste ljubitelji neutralnijih nijansi, onda je preporučljivo da odaberete nude nijanse koje će dodatno naglasiti vaš ten.

Lunarni antitrend pedikir za leto 2023.

Ove sezone iscrtani mesec sa iskricama će biti pomalo smešna slika. Osim toga, ovakav pedikir privlači pažnju, lak i kada nokti izrastu i time skreću pažnju na neurednost. da ne biste morali da strepite od toga, najbolje bi bilo da odustanete od ovakvog pedikira.

Iako vas ovi antitrendovi ograničavaju u nekim idejama, ne brinite. Postoji toliko različitih ideja i stilova koje možete isprobati i izgledati sjajno. Osim toga, kreativnost se uvek isplati.

grinvalds/GettyImagesPlus