Ideje za jesenji manikir: Zaljubićete se u njih!

by | 15 septembra, 2023
Ideje za jesenji manikir

Većina ljudi dolazak septembra smatraju kao početak jeseni. Samim tim, uveliko počinju i modne pripreme, a ove ideje za jesenji manikir će vas oduševiti.

Ideje za jesenji manikir: Njih morate isprobati

Jesenji manikir u sebi ima i ideje sa jakim bojama, ali se takođe drži i neutralnih nijansi. U svakom slučaju možete pronađi nešto što će vam odgovarati i što ćete nositi ove sezone. Evo o kakvim idejama je reč.

Septembarski miks

Ukoliko ste u potrazi za septembarskom paletom boja onda je ovo idealan manikir za vas. Nijanse karamele, masline, žute i crvene su savršene za prelazak iz leta u jesen. Slobodno se poigrajte i sa različitim manikirom na svakom noktu.

Ideje za jesenji manikir: Suncokreti

Suncokreti su jedan od najpopularnijih letnje-jesenjih motiva, pa nije ni čudo što su se pronašli na listi savršenih manikira za jesen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janixa 💜 (@naillacquertherapy)

Mermerni nokti

Mermerni manikir su savršeni za jesen. Odaberite omiljenu jesenju nijansu i poigrajte se sa vijugavim oblicima na vašim noktima. Najbolje je da ih iskombinujete sa nekom nude bazom.

Maslinasto zelena nijansa u kombinaciji sa zlatnom

Maslinasto zelena je jedna od najpopularnijih nijansi ove jeseni, a u kombinaciji sa zlatnom, one daju savršeni manikir. Naravno, možete da se poigrate sa ovim dizajnom i kombinacijom na više načina.

Ideje za jesenji manikir: Pečurke

Nokti sa pečurkama su zaista savršeni. Izgledaju kao da su deo bajke, a odaju pravi jesenji vajb. Potražite zanimljive pečurke i od njih napravite savršeni dizajn.

Grafički manikir

Geometrijski oblici i grafike su sve popularnije. U svetu šminke grafički ajlajner se nalazi mešu glavnim trnedovima, a uz njega iskombinujte i grafički manikir. Ovakav izgled je veoma efektan i nemojte se bojati da ga iskoristite.

Sivo nebo manikir

Zvuči veoma jesenje zar ne? Iako možda zvuči depresivno, ako volite jesen onda će ovo za vas predstavljati udobni i predivan predznak jeseni. Osim toga, ovakvi nokti su veoma elegantni.

Ove ideje za manikir su savršene za svakoga ko je ljubitelj ovog godišnjeg doba. Odaberite vaš omiljeni stil i uživajte u prirodnim lepotama jeseni.

Burgundac nokti su klasik! Manikir koji izgleda luksuzno br 1 je izbor za jesen

Dasha_Romanova/GettyImagesPlus