Ideje za prolećni manikir trend: Metalik roze nokti su prava nijansa proleća

by | april 2, 2023
Metalik roze nokti

Metalik roze nokti su savršeni spoj futurizma i šarenog proleća. Nije ni čudo što se društvenim mrežama šire manikiri sa pink bojom i metalik odsjajem.

Metalik roze nokti: Ideje za manikir

Kako dolazi proleće, sve više obraćamo pažnju na vedre boje u svom autfitu. Upravo zbog toga je pink pravi nagoveštaj pozitivne prolećne energije, dok im metalik odsjaj daje posebnu čar. Evo nekoliko ideja za pink metalik manikir.

Svetlo roze metalik nokti

Metalik manikir sa svetlo roze nijansom ostavljaju pravi efekat proleća. Nežna boja će se uklopiti u skoro sve modne kombinacije, a metalik sjaj će učiniti da svi primete vaš prolećni manikir.

Članak se nastavlja posle reklama

Barbie metalik nokti

Ako ste ljubitelj barbie roze boje, onda će vam se ovaj manikir dopasti. Jaka pink boja i ultra visoki sjaj daće savršenu kombinaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Roze metalik nokti sa prelazom

Nokti sa prelazom su veoma zanimljivi zbog toga što je metalik nijansa ove suptilnija i to manikiru daje elegantan ton. Ako su vam čiste metalik nijanse previše, onda možete napraviti kombinaciju gde će ipak nežni ton preovladavati.

Članak se nastavlja posle reklama

Francuski metalik roze manikir

Ništa bez francuskog manikira. Francuski manikir ne izlazi iz mode, pa se tako možete poigrati i sa roze metalik nijansama. Naravno, francuski manikir može biti i u njegovoj mikro verziji, pa da metalik odsjaj bude upečatljiv detalj na kraju noktiju.

Članak se nastavlja posle reklama

Kombinacije roze i metalik nijansi

Naravno, uvek u obzir dolaze i razne nijanse iste boje ili različite teksture. Dakle, vaš manikir biti posebno zanimljiv i lako ćete ovakav manikir uklopiti u otmenu i elegantnu modnu kombinaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Mokri metalik nokti

Zanimljivi trend mokrih noktiju izgleda sjajno i u roze metalik kombinaciji.  Ukoliko ste ljubitelj kiša, naročito prolećnih, onda je ovaj manikir idealan za vas!

Roze metalik nokti sa detaljima

Nokti mogu da privlače pažnju zbog upečatljivih detalja. Ako vam je dosadio francuski manikir, onda njegova „obrnuta“ varijanta može biti zanimljiva za vas.

Članak se nastavlja posle reklama

Dakle,

baiajaku/GettyImagesPlus