Barbie glazirani nokti su najnoviji manikir trend Hailey Bieber!

by | 8 februara, 2023
barbie glazirani nokti

Barbie glazirani nokti su najsjajniji osvrt na manikir trendove Hailey Bieber dosad.

I početkom ove godine, Hailey Bieber je  nastavila da lansira trendove lepote na Instagramu. Tako je 22. januara debitovala sa blunt bobom inspirisanim Margot Tenenbaum i zapalila je društvene mreže. A nakon toga, pokazala nam je najnoviji nail trend koji je omaž njenom već uveliko čuvenom glaziranom manikiru.

Barbie glazirani nokti Hailey Bieber

Biberova je, naime, objavila seriju selfija, od kojih je prvi počeo krupnim planom njenog lica. Ona nosi svoj novi bob razdvojen po sredini i ima suptilan glam koji karakteriše četkane obrve, ružičasto rumenilo preko obraza i nosa kao i sočne usne.

Natpis na njenom početnom selfiju glasi „slatko“, dok na sledećem selfiju stoji „kiselo“. Na ovoj fotografiji, Hailey deli potpuni uvid u svoju odeću, zbog čega izgleda kao da je upravo izašla sa seta Matriksovog filma.

Ona nosi dugi crni lakirani kaput preko bele majice sa okruglim izrezom i crni lakirani minišorts sa širokim kaišem i srebrnom kopčom, a komplet završava crnim cipelama.

Obe fotografije sadrže jedan ključni element koji je u suštini mešavina dva glavna trenda u stilu ove IT devojke: njen čuveni „glazirana krofna“ manikir u obliku badema, koji sija reflektujućim finišom preko Barbie ružičastih noktiju. Da se prisetimo, Hailey je prvi put debitovala sa glaziranim manikiroma na Met Gali 2022. kada je njena manikirka, Zola Ganzorigt, svom biserno-belom manikiru dodala biserno hromirani „glazirani“ finiš.

Barbie ili ne?

Od tada, Bieberova se okušaka u raznim manikirima sa sjajem krofni, uključujući čokoladu i jagode – ipak, oba manikira su imala pastelne kvalitete koje možda nisu dovoljno živahne za neke ljude. Njena najnovija verzija manikira sadrži ono što bi mogla biti najsjajnija boja koju je nosila i savršen je omaž Barbiecore trendu koji postaje sve jači.

Ipak, Barbie manikir možda neće zvučati kao vaš izbor ako imate opštu averziju prema bojama. U tom slučaju, možete uzeti belešku od Hailey i nositi ovaj manikir sa tamnim, gotovo monohromatskim finišom kako biste dodali malo „slatkog“ bilo kojoj „kiseloj“ (ili začinjenoj — zvuči prikladnije) odeći. Nasuprot tome, ako uživate u ideji Day Glo noktiju za proleće, onda Haileyn Barbie glazirani mani zaslužuje mesto na vašoj tabeli raspoloženja za 2023. godinu.

Lepota i zdravljePrintscreen Instagram Stories; Pascal Le Segretain / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.