Najpopularnije boje noktiju koje će vladati 2024.

by | 4 januara, 2024
Najpopularnije boje noktiju koje će vladati 2024; minth green nokti koji će vladati u 2024.

Ovih dana se bavimo trendovima koji će obeležiti 2024. A saznali smo koje su najpopularnije boje noktiju koje će vladati 2024?

Koje su to boje noktiju koje će obeležiti ovu godinu otkriva Juliji Diogo, manikirka u Liberty London i specijalista za Bio Sculpture. Među njenim klijentkinjama su mnoge slavne dame, a jedna od njih je Rosie Huntington-Whiteley.

„2024 će biti uzbudljiva godina kada su nokti u pitanju. Tokom proteklih 12 meseci, videli smo da trendovi potiču iz filma, TikTok-a i naravno modnih pista. Sledeće godine predviđamo ne samo fokus na boju, već i na dizajn“, kaže Julija.

Koje su najpopularnije boje noktiju koje će vladati 2024.

1. Black Cherry

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julia Diogo (@paintedbyjools)

„Trend noktiju crna višnja postao je popularan 2023. godine, delimično podržan odanošću Megan Foks nijansi“, objašnjava Diogo. „Ova boja je savršena za zimski period. Zamislite crnu sa primesama crvene ili ljubičasto-crnu, duboke nijanse patlidžana ili krvavo crvene nokte.“ Ova boja je tako šik alternativa uobičajenim crnim i bordo nijansama i savršena je za januar.

2. Crveni nokti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Mani Club (@themaniclub)

Sledeća je klasična crvena. „Roze Barbie bila je dominatna 2023, ali predviđamo pomak ka crvenoj 2024, sa minimalističkim, ženstvenim dizajnom“, kaže Diogo. Naročito mpopularan će biti crveni frenč manikir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

3. Hromirani nokti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iram Shelton (@iramshelton)

Hromirani nokti su već neko vreme u modi, a očigledno će biti u trendu i tokom ove godine. „Na nedavnim modnim revijama, hrom se pojavio u velikoj meri preko prirodnih baza ili mekih ružičastih, belih i vanilastih boja“, objašnjava Diogo. Videli smo da haštag #chromenails ima preko milijardu i po pregleda na TikTok-u.

4. Matcha Green

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julia Diogo (@paintedbyjools)

Deluje kao da svi zamenjuju kafu mača čajem. Ne samo da ovaj wellness trend nastavlja da raste, već počinje da se probija i u svet lepote. Takoda ćemo matcha green nokte viđati svuda 2024. Na to ukazuje i groman broj pregleda haštaga #matchanails na TikTok-u.

5. Jednostavni dizajn

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели buff. | nails + skincare (@buffcs)

Na kraju, ali ne najmanje važno, Diogo predviđa da će jednostavni manikir biti veoma popularan sledeće godine. „Sve više klijenata traži jednostavan manikir“, kaže Diogo. „Čisti dizajni kao što su crne linije na golim osnovama su ono što možemo očekivati da ćemo videti više u 2024.“

Harsa Maduranga/gettyimages.com