Pripreme počinju: Ovako će izgledati trendi nokti za jesen 2023!

by | 14 avgusta, 2023
nokti za jesen 2023

Razigrane boje, neon, grafika, fuksija… Sve ovo smo nosile na noktima tokom leta. Ali, šta nas čeka za samo nekoliko nedelja? Ovako izgledaju trendi nokti za  jesen 2023!

Možda još uvek uživamo u mirisu leta i ne želimo da mislimo o tome, ali septembar je iza ćoška! Vrlo brzo, čekaju nas omiljene cipele, onaj fenomenalni mantil koji smo kupile na proleće, ali i beauty trendovi koji se uklapaju u raskošne boje jeseni. Nokti za jesen su uvek poseban izazov – klasične, svedene boje koje treba da izazovu jak utisak. Šta su manikir majstori spremili za ovu jesen?

Neće proći ni par nedelja, a vi ćete na svom fidu već videti neke sigurne pogotke jesenje manikir sezone. Očekujte povratak rockstud-a, minimalizam i povratak hromiranih noktiju. Sada nastavite da skrolujete za sve najbolje ideje za nokte za jesen 2023. Saznaćete sve o trendi dizajnu, oblicima, dužinama, nude noktima – za svakoga po nešto.

Nokti za jesen 2023: Najbolje manikir ideje

Gotički nokti

A, ne, pomama za crnom bojom koju je izazvala Sreda Adams ne jenjava! Samo, ove jeseni crna neće biti toliko usmerena na buntovništvo koliko na eleganciju. Pogledajte kako samo moćno izgleda crna kada se manikir majstor igra sa teksturama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Galaxy – br. 1 nokti za jesen 2023.

O, ovo je trend koji do sada niste iskusile a koji če vas sigurno oduševiti. Prosto privlači pogled poput magneta. Opet su u igri tamne boje, ali uz dozu sjaja koji podseća na rađanje zvezde. Savršeno!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ♥ (@pop_polished)

Manikir boje vina

Crvene nijanse su uvek odličan izbor za nokte, a sada je vreme da jarko crveni manikir zamenimo suptilnijom bojom. Ovoga puta nemojte tragati za crvenom koja ima braon osnovu kao što smo to radile prošle godine.Ove godine inspiraciju potražite u dubokoj boji vina – neka se presijava ka crnoj i ljubičastoj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Mani Club (@themaniclub)

Golden frenč nokti

Mikro frenč je prisutan već neko vreme, a jeseni 2023. nosićemo ga uz duboku boju zlata, onog zagasitog, od 24. karata. Ova kombinacija je posebno moćna ako kombinujete deep golden boju sa prozirnim lakom za nokte.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Holly Falcone (@hollyfalconenails)

Baršunasti nokti za jesen 2023.

Ovaj nežan i efektan manikir odličan je na noktima srednje dužine, pa čak i onim dužima. Nokti se presijavaju poput starog baršuna, a najbolje je kada ovu tehniku kombinujete sa nežnom bojom lavande ili tamno zelenom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Melanie Graves (@overglowedit)

Aksesoari za nokte

Dodaci su jednostavno neophodni ove modne godine, pa je tako sa i noktima. Kombinujte ih sa kratkim noktima i jednostavnim bojama, najbolje iz nude palete. Možete koristiti bisere, cirkone, lančiće – mogućnosti su beskrajne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Harsa Maduranga/iStock/GettyImagesPlus