Trend nokti Jennifer Lopez: Manikir poput sjaja za usne

by | januar 27, 2023
Trend nokti Jennifer Lopez

Na premijeri najnovijeg filma Jennifer Lopez (Dženifer Lopez), „Venčanje za umreti“, glumica i pevačica je zasenila svojim autfitom. Cvetne šljokice na Valentino haljini i uvrnuta punđa nisu jedini detalji sa kojima je glumica zasenila sve prisutne. Manikir poput sjaja za usne učinili su da trend nokti Jennifer Lopez  postanu stil koji moramo da ispratimo.

Nokti Jennifer Lopez: Novi blistavi trend

Glavni i odgvorni za ovaj blistavi trend jeste glumičin manikir Tom Bashik (Tom Bašik). U pitanju je neutralna baza visokog sjaja sa blistavom linijom na vrhu noktiju. On je čak izmešao lakove za nokte kako bi dobio nijansu koja podseća na sjaja za usne. On je koristio šljokice sa odsjajom kako bi nokti bili savršeno blistavi. Ovaj manikir čine poluprozirne boje koje izgledaju prirodno u odnosu na ton kože. Tom Bashik je savršeno uklopio ovaj manikir u celokupni stajling popularne zvezde.

nokti Jennifer Lopez

Članak se nastavlja posle reklama

 

Budite sam svoj majstor

 

Trend nokti Jennifer Lopez mogu vrlo lako biti i na vašim rukama. Da biste postigli ovaj izgled, uzmite omiljeni neutralni lak za nokte. Najbolje bi bilo prozirni, roze ili boje kože koji biste koristili i za francuski manikir. Nakon toga jednostavno nanesite gornji sloj visokog sjaja. To može biti i lak sa šljokicama. I uspeli ste! Imate savršeni manikir poput sjaja za usne.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Venčanje i nokti za umreti

 

Akciono romantična komedija nas vodi na ekstravagantno venčanje koje zaposedaju kriminalci. Tokom spašavanja njihovih porodica Jennifer Lopez i Josh Duhamel (Džoš Duhamel) ponovo bude strasti i utihnulu ljubav. U skladu sa premijerom ovakvog filma, Jennifer je odlučila da nas zadivi i stilom i manikirom koji bismo svi želeli da isprobamo.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

Možda nećete moći da nosite savršenu haljinu na crvenom tepihu, ali trend nokti Jennifer Lopez itekako mogu biti vaš novi stil. A kada vaše nokte dovedete do savršenstva, uputite se ka bioskopu i pogledajte novo filmsko ostvarenje uvek popularne glumice i pevačice Jennifer Lopez.

Emma McIntyre/GettyImagesEntertainment