Lisica, veverica ili lutka: Kako ekstenzije trepavica menjaju vaš izgled?

by | oktobar 4, 2022
ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica mogu da vam promene oblik očiju i ceo izgled lica. Evo na koji način

 

Ekstenzije su jedan od najbržih načina za postizanje gustih i dugih trepavica. Raznovrsne dužine, gustine i oblici trepavica omogućavaju vam da ih prilagodite obliku očiju i izgradite novi izgled tačno onako kako želite. Pored toga, možete koristiti i obojene trepavice.

Najbolji deo cele priče jeste ta što možete da korigujete svoj prirodan oblik očiju i ispravite mane nedostatke na licu.

 

Ekstenzije za trepavice: kakve postoje i kome su namenjene?

 

Veverica ekstenzije

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@eyelashnegin)

Kako izgledaju? Najduže trepavice su zalepljene na spoljne uglove oka, a ostale su raspoređene po celoj dužini kapka, naizmenično se smenjuju duge i kratke trepavice.

Kome će odgovarati: ekstenzija tipa veverice savršeno će korigovati tužne oči, one čiji su spoljašnji uglovi oka spušteni.  Zadatak vašeg kozmetičara je da vizuelno podigne spoljašnji ugao oka.

 

Lisica ekstenzije

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leah MacQuarrie | YYC LASHES (@lashoasis)

Kako izgledaju? Ovo je jedna od najpopularnijih tipova esktenzija za trepavice. Odličan je izbor za žene koje žele bademaste oči ili one koje vole da koriste ajlajner u svom mejkapu. Prelaz od kratkih ka dugim trepavicama teče glatko i to od unutrašnjeg ka spoljašnjem delu oka.

Kome će odgovarati: ove ekstenzije se preporučuju devojkama koje imaju blisko postavljene oči. Ako je rastojanje između očiju manje od dužine samog oka, onda se oči smatraju blisko postavljenim. Takođe, možete koristiti ekstenzije ovog tipa ako imate okrugle oči.

 

Lutka ekstenzije

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@lythamlashcompany је поделио/ла објаву

Kako izgledaju? Duge trepavice se lepe u centar kapka, čime se očima daje zaobljeniji oblik. Na spoljnim i unutrašnjim uglovima očiju, cilije će biti nešto kraće da bi se postigao glatki prelaz.

Kome će odgovarati: efekat ekstenzija „lutke“ preporučuje se vlasnicima široko postavljenih očiju.

 

GettyImagesPlus