Anđeoske oči: Kako da iskopirate popularni makeup trend?

by | jul 15, 2023
Makeup trend anđeoske oči

Makeup trend anđeoske oči je novi fenomen koji se pojavio na internetu i postao popularan preko noći. Ovaj trik koriste i svetski poznate dame.

Makeup trend „Anđeoske oči“ se ponovo vratio u modu

Trend iz 2000-ih se vratio u modu, a u pitanju je šminka sa belim senkama koja stvara nevin izgled. Naravno, postoji niz nijansi senki za oči koje možete da koristite, ali je važno da to budu hladne nijanse, poput svetlo plave, svetlo lile ili mente. Takođe, ono što je odlika ovog trenda jeste da se fokusirate na unutrašnji ugao oka.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako da iskopirate makeup trend anđeoske oči?

  • Prilikom nanošenja pudera, nanesite ga nežno i lagano na kapke kako biste stvorili neophodnu osnovu za belu senku.
  • Uzmite bež nijansu i njom prekrijte pregib na kapku kako biste uspešno napravili meki prelaz od podloge do bele senke.
  • Nanesite belu senku pomoću pahuljaste četkice i rasporedite je na kapku prelazeći linije pregibe. Pošto je preobilna šminka plus kada je ovaj trend u pitanju, možete senku naneti i na liniju donjih trepavica. Poseban naglasak stabite na unutrašnji ugao očiju. Možete koristiti i kremaste senke za oči.
@sequinsirena angeleyes ☁️ #audreyhepburn #thelovewitch #angel #angelic #angelicmakeup #angelmakeup #pinterest #coquette #dollette #lanadelrey #yestoheaven #vintage #lizzygrant ♬ … say yes to heaven … –

Kakav dopunski makeup ide uz anđeoske oči?

Kada je ovaj trend bio na vrhuncu u 2000-im, koristila se mat tonska pokrivenost i insistiralo se na prirodnim usnama. Danas je popularan zdrav i blistav izgled kože, pa koristite kremasta rumenila koji će stvoriti dodatan efekat hidratacije i svežina na licu. Upotpunite šminku providnim sjajem za usne ili  sjajem u smeđim i blago roze nijansama. Ovo će učiniti vaše usne punijim bez narušavanja prirodnog izgleda.

Članak se nastavlja posle reklama

Makeup trend anđeoske oči ćete lako ponoviti, a imaćete veoma ženstven makeup look na kom će vam svi zavideti.

Rytis Bernotas/GettyImagesPlus