Ruski volumen trepavica: Kompletan vodič – od cene do trajanja

by | februar 7, 2023
Ruski volumen trepavica

Ako želite duge i guste trepavice, ruski volumen trepavica bi mogle biti savršeno rešenje jer ne zahtevaju gubljenje vremena ispred ogledala.

Postale su sve popularnije u poslednjih nekoliko godina i to sa dobrim razlogom. Pružaju efekat dugih dramatičnih trepavica u svakom trenutku uz minimalan trud. Posebno su pogodne ukoliko prirodno imate retke trepavice ili vam se proređuju jer popunjava praznine i daje gustinu. U nastavku pogledajte kompletnu analizu – kako se radi, koliko traje i koja je cena.

Šta je ruski volumen trepavica?

Ruski volumen trepavica je nadogradnja trepavica i sastoji od sintetičkih dlačica koje su mnogo tanje od tradicionalnih ekstenzija. To omogućava da se stavi više dlačica, stvarajući izgled gušćih i punijih trepavica. Takođe se tradicionalno popunjava u obliku lepeze, što rezultira debljom linijom trepavica od klasičnih ekstenzija.

Prednosti ruskog volumena trepavica

  • Izgledaju lepršavije i gušće od tradicionalnih ekstenzija
  • Pomaže da se popune praznine retkih trepavica
  • Neće vam biti potrebna maskara
  • Rezultati traju četiri-šest nedelja
  • Održavanje trepavica je vrlo jednostavno

Efekat od klijenta do klijenta nije isti. Neki žele da naglase svoje već duge trepavice, drugi žele dužinu i gustinu koje im maskara uz svoje prirodne trepavice ne može pružiti. Ruski volumen trepavica je idealan za one koji imaju retke trepavice ili praznine koje je potrebno popuniti.

Neželjene reakcije i loše strane

Još jedna prednost? Rizik od neželjenih reakcija ove tehnike je vrlo mali ili gotovo da ne postoji. Jedina loša strana ruskog volumena je moguća alergija na lepak. Ako ste osetljivi na lepak ili ste u prošlosti imali simptome alergije, idealno bi bilo da sa svojom kozmetičarkom uradite test uzoraka pre nego što nanesete bilo šta na područje oko očiju.

Koliko košta ruski volumen trepavica?

Cena ruskog volumena varira od toga u kom kozmetičkom salonu ih radite, kao i od gustine trepavica koju želite. Obično su cene između 3000 i 5000 dinara.

Ruski volumen trepavica: održavanje

Korekcija se obično radi nakon četiri-šest nedelja, u zavisnosti od toga koliko brinete o svojim trepavicama.

  • Izbegavajte upotrebu bilo kakvog sredstva za uklanjanje šminke koje sadrži ulje
  • Ne trljajte i ne povlačite trepavice grubim pokretima
  • Nemojte kvasiti ekstenzije u prva 24 sata, niti ih izlagati vlazi (sauna, đakuzi, bazen)
  • Trudite se da spavate što češće na leđima
  • Ako morate da koristite maskaru, koristite samo formule na bazi vode i nanesite je na srednji deo trepavica do vrha, izbegavajući područje korena
@lucybrowsandlashes #lashextensions #eyelashextensions #beautiful #lashes #volumelashextensions #volumelashes #wispylashextensions #wispylashes #russianvolumelashes ♬ Circus – Britney Spears

I za kraj, da li je ruski volumen zaista dobar izbor za vas?

Ako želite guste i duge trepavice sa dramatičnim efektom, ruski volumen trepavica bi mogao biti idealno rešenje za vas. Ali ako želite prirodniji izgled, najbolje bi bilo da date šansu nekoj drugoj tehnici. Neophodno je da, pre svega, pronađete kozmetički salon od poverenja kako biste bili sigurni da ste u bezbednim rukama.

Miljana Momirovićlicsiren/GettyImagesPlus