Osunčani izgled uz pomoć šminke: Rumeni preplanuli obrazi i sočne usne

by | avgust 20, 2023
Osunčani izgled

Zamislite topli, blistavi sjaj sa rumenom kožom koji dobijate tokom leta. To je osunčani izgled koji je svakog leta u centru pažnje.

Ima nešto u ovom godišnjem dobu od čega igraju leptirići u celom telu. Dani su duži, topao povetarac duva baš kako treba, a večera na otvorim čini da se osećamo kao da smo puni energije.

Članak se nastavlja posle reklama

U nastavku pogledajte kako da postignete izgled kao da dane provodite na plaži.

Osunčani izgled uz pomoć šminke: Rumeni preplanuli obrazi i sočne usne

Osunčani izgled viđamo među poznatim ličnostima sezonama unazad. Pomislite samo kakav ten imaju Ema Roberts, Hailey Bieber i Sofia Richie Grainge. Zamislite samo te rumene obraze, besprekoran ten i pune sjajne usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hallie Gould (@gouldhallie)

Članak se nastavlja posle reklama

Koji proizvodi su potrebni?

Iako ne možemo svi da ostanemo večno uživajući u suncu na plaži ili bazenu, ovaj trend je jednostavno ponoviti uz pomoć nekoliko ključnih proizvoda za šminkanje. Formula je sledeća: proizvodi za negu lica koji pružaju efekat blistavosti, roze-narandžasto rumenilo, hajlajter i sočni sjaj za usne. Po želji možete dodati i bronzer i korektor.

Kako postići izgled osunčani izgled?

Pre svega, pipremite svoju kožu kozmetikom na bazi vode koja sadrži hijaluronsku kiselinu, peptide ili vitamin C. Nakon toga, umesto pudera, možete koristiti prajmer sa svetlucavom završnicom.

Članak se nastavlja posle reklama

Zatim nanesite kremasti proizvod za konturisanje i hidratantni korektor kojim ćete prekriti nedostatke. Ovo je ključni korak zbog toga što teška šminka i slojevi mogu prikriti blistavost i prirodan izgled koji u stvari želite da istaknete.

Nakon toga, nanesite roze-narandžasto ili crveno kremasto rumenilo na jagodice obraza i izblendajte prema nosu. Ako imate masnu kožu, možete naneti puder u kamenu ili prahu ispod očiju i na nos.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Na kraju, za češljajte obrve gelom, nanesite lagani sloj maskare i dopunite sve toniranim sjajem za usne. Ovak izgled vrišti „ceo dan sam provela na suncu“ – čak i ako su vam letnji dani zapravo ispred računara od 9 do 17h.

Članak se nastavlja posle reklama
Miljana MomirovićPascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment