Sirena nokti su ultimativni način da kanališete svoju unutrašnju princezu Ariel ovog leta!

by | 17 maja, 2023
sirena nokti

Sirena nokti su preuzeli primat u manikir svetu, jednim delom jer nam stiže leto, a drugim jer je u bioskope stigao dugoočekivani film “Mala sirena”.

 

Ako ste u poslednje vreme bili na Instagramu ili TikToku, verovatno ste primetili da podmorska estetika preuzima vaše feedove. Od svetlucavih modnih komada do senki za oči i manikira, sirena trend je sveobuhvatna dok ulazimo u leto 2023. (i baš na vreme za film “Mala sirena”, sa Halle Bailey kao Ariel). Ako želite da uronite u trend pre nego što se u potpunosti zaronite u more, sirena nokti—koji sadrže hladne boje i metalik, prelivajuće i/ili pastelne elemente—su pravi način. Bez obzira da li više volite minimalistički mani ili želite da se posvetite sjaju i školjkama, pogledajte naše ideje za nokte sa sirenama koje će se odraziti u narednim mesecima.

Sirena nokti 2023.

Opal nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myprettyset (@myprettyset)


Ako više volite neutralniji izgled za nokte sirene, odlučite se za prelivajući opalni lak. Alternativno, koristite bilo koju osnovnu boju koja vam se sviđa i dopunite je gornjim premazom koji menja boju. Za malo više šika, dopunite ga zlatnim ukrasima.

Paleta boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ (@pop_polished)


Ako više volite svetlije boje, ali želite da se držite palete sirene, razmislite o ružičastim, ljubičastim i plavim bojama.

Francuski sirena nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ (@pop_polished)


Za minimalistički pogled na trend sirena noktiju, ažurirajte svoj francuski mani nijansom ispod mora.

Hrom dubokog mora


Nadate se da ćete više prihvatiti atmosferu morske veštice? Ovaj hromirani manikir tamne duge odaje raspoložene vibracije Ursule. Koristite on hromirani prah za nokte preko crnog laka za nokte za krajnji rezultat.

3D sirena nokti


Tražite složeniju ideju za sirena manikir? Ovaj holografski bledoroze mani će vas naterati da padnete u nesvest. Završen sa prozirnim ukrasima od gela za izgradnju, svaki nokat izgleda kao zapanjujuća školjka.

Mermerna sirena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keshia ♊️✨ (@yo_keshh)


Mermerni nokti takođe mogu izgledati kao sirena uz pravi izbor boja. Ovde, ljubičasta, bledoružičasta i zelena rade zajedno kako bi stvorili eterični krajnji izgled.

Neusklađeni sirena nokti


Niste za pastelni izgled noktiju? Dodajte malo žara svom sirenom maniju sa žarkoroze i narandžastom.

Ombre nokti od školjki


Ako ne možete da prestanete da razmišljate o maniju u obliku školjke iznad, evo još jednog načina da uzdrmate izgled. Sa zamagljenim koralnim središtem, ova ideja za nokte poprima vibru aure.

Drago kamenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel My Linh (@angelsnailz)


Umetnost noktiju u obliku školjke će skrenuti pažnju u bilo kojoj boji, ali ako nas pitate, ombre iteracije su posebno zapanjujuće – a pojedinačno drago kamenje samo napreduje.

Zeleni i plavi francuski sirena nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel My Linh (@angelsnailz)


Ako niste previše za ružičastu i ljubičastu, možete se upustiti u izgled noktiju sirene tako što ćete izabrati vodenu paletu za svoj mani. Iako je gornji dizajn tehnički inspirisan zmijskom kožom, on nam takođe daje raspoložene vibracije repa sirene.

Sa prelicama


Imate letnje venčanje? Kombinujući vanila hrom sa primesama podmorske energije, ovaj potpuno beli iridescent mani je savršena ideja za nokte sirene za ovu priliku.

 

Lepota i zdravljemarigo20/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; imringma/iStock/Getty Images Plus via Getty Images