Ovo je „najdekadentniji“ trend ovog leta. Ili će vas zgroziti ili potpuno raspametiti!

by | avgust 22, 2016

Trend koji se definitivno ili voli ili mrzi, sredine nema… I ne brinite, imate još vremena da ga nosite, ako spadate u grupu onih koji su pristalice ovog smelog, ali šik trenda! Sve do kraja septembra, pa i u oktobarskim sunčanim danima, možete zablistati u pidžami na ulicama svog grada! Dobro, ne baš u klasičnoj pidžami, ali nečemu vrlo, vrlo sličnom.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Dizajneri su nam servirali pidžama trend polako i nenametljivo. Počeli su od kombinovanja veša sa svakodnevnim krpicama, potom su lansirali bebi dol spavaćice kao legitimnu odeću za provod i gala događaje, a na kraju došli su do pidžama na ulici – u kompletu ili kao pojedinačan deo.

Trendseterke širom plente odlučile su da ovaj hrabar i iznenađujući trend iznesu u celosti – većina se odlučila za komplet dezenirana odela u kroju pidžama.

No, za sve one manje smele dame, tu je kompromisno rešenje – sasvim je ok da se odlučlte za omiljenu midi suknju ili boyfriend džins i iskombinujete ga sa košuljom koja zapravo više liči na gornji deo pidžame.

Pročitajte i… Jesenji trendovi uzimaju maha. Ovo su must have komadi sezone i obožavaćete ih!

Kako modne blogerke nose ovaj trend, i kako ga vi možete prilagoditi svakodnevnoj modi saznajte na sledećoj strani… 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

No, važi i obrnuto! Možete se odlučiti za svilene ili pamučne pantalone, koje su obavezno pomalo baggy i OBAVEZNO nalikuju pidžami (u tome je i suština, zar ne?) , i iskombinujete ih uz t-shirt majicu ili jednostavnu rolku i teksas jaknicu. Čak će i kožna jakna ili oversized mantil lepo „leći“ na ovu kombinaciju.

Japanke, baletanke, visoke potpetice ili patike – uz „pidžamu“ ide sve, zavisi od toga kakave efekat želite postignete – kežual ili glam!

Akcenat je svakako na pidžama kompletima i to onima sa „vrištećim“ dezenima – nikad čudnije i nikad upadljivije, ali sasvim šik i trendi!

Pročitajte i… Iz spavaće sobe pravo na ulice! Najseksi trend sezone je potpuno lud, ali ga žene obožavaju!


[yop_poll id=“-3″ tr_id=“[yop_poll id=“254″]

 

Tagovi: