Kristi Tarlington Brns promoviše SLIP INTO…

by | oktobar 28, 2010

Prirodna lepotica suptilnog seksipila, manekenka i aktivistkinja za zdravlje žena Kristi Tarlington Brns glamurozno je zaštitno lice najnovijeg mirisa „Slip Into…“ kozmetičke kuće Avon, koji je namenjen ženama koje žele da naglase svoju senzualnost.

Kristi Tarlington Brns

Samo nekoliko kapi ove neodoljive mirisne note daće vam osećaj vrhunske elegancije i prefinjenosti, kao i kada obujete predivne cipele sa visokom potpeticom, što je i bila inspiracija za ovaj parfem.

„Volim ovaj senzualni miris, čini da se osećam ženstveno i samouvereno, baš kao i par prelepih cipela sa visokom potpeticom“, kaže Kristi.

Svojom klasičnom lepotom i elegancijom, ona predstavlja oličenje neprolazne privlačnosti mirisa.

U istovreme, Kristi Tarlington Brns j aktivistkinja u borbi za zdravlje žena čime deli vrednosti kompanije Avon poznatoj i po svojoj posvećenosti da živote žena širom sveta učini boljim i kvalitetnijim.

„Kada pomislite na senzualnost i prefinjenost, pomislite na Kristi Tarlington Brns“, izjavio je Džeri Finard, iz „Avon Products“. „Njena klasična lepota savršeno odslikava „Slip Into…“ Kao i Avon, i Kristi razume da lepota nije samo spoljašnji izgled: ona neumorno radi na promovisanju zdravlja žena širom sveta – strast koju smo prepoznali i koju delimo“.

Parfem Slip into

O parfemu…
„Slip Into …“ je orjentalno cvetna mirisna nota.

Gornje note: Zavodljivi miris otvara se privlačnim, elegantnim notama crne kupine koja pomešana sa delikatnim prolećnim cvetom frezije i dodirom svežih iskričavih latica ljubičice stvara raskošne i neodoljive ženstvene mirise.

Srednje note: Punije i senzualnije note otkrivaju mešavinu toplog ružinog drveta, baršunaste ljubičice i egzotične leptir orihdeje pojačavajući cvetne mirisne note.

Donje note: Mirisi kremastog kašmira i mek miris korena irisa otkrivaju tople note zlatne smole koje daju prefinjenosti i eleganciju osnovi mirisa. Bočica je inspirisana ženstvenim oblikom ženske noge dok obuva par cipelu sa visokom potpeticom, dok osnova bočice podseća na štiklu.

Tagovi: