Lepota i Zdravlje: Slavlje za 100. broj!

by | maj 27, 2009

U predivnom ambijentu Country Cluba Hotela „Babe“, u Sopotu, redakcija magazina „Lepota i Zdravlje“ okupila je 26. maja svoje saradnike, prijatelje i poznate ličnosti da bi obeležila jubilarni izlazak stotog broja ovog prestižnog magazina!

Lepota i zdravlje redakcija

Predveče je veliki broj gostiju počeo da pristiže u divnu baštu ovog hotela, a u bazenu, oko kojeg se okupio najveći broj zvanica, plutale su na stiroporu naslovne stranice magazina koji je već osam godina najčitaniji ženski meseènik u Srbiji. Ispod nekoliko belih nadstrešnica postavljeno je ukusno posluženje a uz koktele, roštilj, etno fitnes i muziku novosadskog benda „Milaćopezo“, menadžment „Color Press Group“ i tim koji uspešno kreira najčitaniji časopis u zemlji, podsetili su se početaka rada na projektu magazina „Lepota i zdravlje“.

Lepota i zdravlje -  Robert govor

Lepota i Zdravlje Lidija

Tim povodom, predsednik izdavačke kuće „Color Press Group“ Robert Čoban izjavio je:
„Kada smo pre nešto više od osam godina pokrenuli magazin ‘Lepota i zdravlje’, na tržištu nije bilo nijednog sličnog domaćeg ili licencnog magazina, nikoga sa kime bismo se uporeðivali, nikoga sa kime bismo se takmičili. Onda je, iz godine u godinu, na naše tržište počelo da pristiže na desetine novih magazinskih brendova, licencnih i domaćih, u izdanju naše i konkurentskih kuća.
Međutim, ‘Lepota’ je tokom proteklih 100 brojeva – vođena znanjem i veštinom glavne urednice Lidije Ćulibrk i njenog tima – ostala prvi ženski mesečnik u Srbiji i kada je u pitanju tiraž i kada je reč o rejtingu“, rekao je Robert Čoban.
On je dodao da je u protekle tri godine CPG pokrenuo regionalna izdanja ‘Lepote i zdravlja’ u svim ostalim republikama bivše zajedničke države i da je na svim tim tržištima magazin prvi, što je slučaj u Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, ili među prvih pet na tržištu, u slučaju Hrvatske i Slovenije…
Robert Čoban je pomenuo i to da se prošlog meseca štampanom izdanju „Lepote i zdravlja“ pridružio internet portal www.lepotaizdravlje.rs kao prvi projekat kompanije „Future Media“ koja će se baviti korporativnim pablišingom i internet portalima. Ovaj jubilej bio je prilika da se skrene pažnja na partnere „Lepote i zdravlja“ iz različitih oblasti: na kompaniju „Miss YU“, „Olimpijski komitet Srbije“ i, odskora, na fond „Ekotopia“.

Lepota i Zdravlje - Torte

Lepota i Zdravlje - Duvanje svecica

Lepota i Zdravlje - Bazen


Poslužena je torta na kojoj su domaćini prethodno oduvali stotinu svećica, a zvanice su se opustile uz muziku i živahan razgovor. Od poznatih ličnosti zabavi su prisustvovali Veselin Jevrosimović, Snežana Dakić-Mikić sa suprugom, NJKV Princ Aleksandar II, Vesna da Vinča, Tatjana Vojtehovski, Darko Radovanović, Olja Karleuša, Bojana Stefanović, Roksanda Ðorđević, Jellena i mnogi drugi. Svi gosti na poklon su dobili ponešto iz bogatog izbora kozmetičkih proizvoda kompanije „L`Oreal“.

Lepota i zdravlje - Sandra i Robert Čoban, direktor
 Sandra i Robert Čoban, direktor „Color Press Group“-a 
Lepota i Zdravlje - Jugovic

Lepota i Zdravlje - Kralj Aleksandar II Karađorđević i Robert Čoban
 Kralj Aleksandar II Karađorđević i Robert Čoban 
Lepota i Zdravlje - Petar Janošević, urednik magazina
 Petar Janošević, urednik magazina „L Officiel“ i Tatjana Vojtehovski, voditeljka 

Lepota i Zdravlje - Branka Pujić, glumica

 Tatjana Pujin, glumica 
Lepota i zdravlje - Gajsek

Lepota i Zdravlje - Snežana Dakić, voditeljka

 Snežana Dakić, voditeljka 

Lepota i Zdravlje - Kaca Sotirovic

Lepota i Zdravlje Dr Feelgood i Borislav Mijanović, direktor
 Dr Feelgood i Borislav Mijanović, direktor „McCann Erickson Public Relations“ 
Lepota i Zdravlje - Jelena Ivanovic
Lepota i Zdravlje - Jellena, pop pevačica
 Jellena, pop pevačica 
Lepota i Zdravlje - Lidija Ćulibrk, urednica magazina
 Lidija Ćulibrk, urednica magazina „Lepota & Zdravlje“,  sa kćerkom 
Lepota i Zdravlje - miss
Lepota i Zdravlje - Nemanja Stevanović, pevač
 Nemanja Stevanović, pevač 
Lepota i Zdravlje - Srdjan
Lepota i Zdravlje - Survivor
Lepota i Zdravlje - Karadjordjevic i Jugovic
Lepota i Zdravlje - Lidija i Jasmina
Lepota i Zdravlje - redakcija Svet-a
Lepota i Zdravlje - Vesa
Lepota i Zdravlje - Bakljar
Lepota i Zdravlje - Atmosfera

Tagovi: