NIVEA VISAGE: Lepota na prirodan način!

by | jun 15, 2009

 

Lepota i zdravlje - natural beauty - Nivea Visage

 

Kada dobijete kompliment od žene, obično je vrlo iskren. Možete biti prilično sigurni, ako žena pohvali frizuru ili stil druge žene, da ona zapravo to i misli! Stoga, treba da vam laska ako vaše prijateljice kažu: „Izgledaš sjajno! Koja je tvoja tajna? Hajde, reci nam!“ i da im odate da je vaša tajna zapravo samo nekoliko poteza maskarom, malo ruža – i NIVEA Visage Natural Beauty!

 

Lepota i zdravlje - natural beauty - Nivea Visage

Hidratantna NIVEA Visage krema ima nežnu formulaciju koja reflektuje svetlo i prikriva sitne nepravilnosti, zadržavajući prirodni ton kože. Nećete biti jedina koja će primetiti razliku. Vaš ten će izgledati ujednačeno i ozareno bez utiska da imate masku na licu, kao kod teških podloga.

Dok budete išli ulicom, žene će misliti „Ona ima sjajnu kožu!“ I to bez pudera! To nije magični trik, već samo poseban poklon za sve žene koje žele jednu stvar iznad svega: ten koji čini da se osećaju i izgledaju lepo i negovano. Zato NIVEA Visage Natural Beauty sistem proizvoda, koji se sastoji od dnevne kreme, kreme za oko očiju i dnevnog pilinga, kombinuje sastojke koji neguju, ali vas istovremeno i ulepšavaju. Formulacija sadrži pažljivo izbalansiran spoj raskošnih kašmir proteina, mangovog mleka i pigmenata koji reflektuju svetlost. Rezultat je odmah vidljiv: ten izgleda prefinjeno, koža je hidrirana i mekana na dodir.

Kako bi povećali dvostruki učinak NIVEA Visage Natural Beauty dnevne kreme, u NIVEA laboratorijima razvijen je posebno blag i nežan piling za lice, posebno napravljen za svakodnevno korištenje.

 

 

Njegova fina, krem pena nežno čisti lice i uklanja mrtve ćelije kože. Ne suši kožu, već je idealno priprema za primenu NIVEA Visage Natural Beauty dnevne kreme.

Kako bi se upotpunio sistem proizvoda NIVEA VISAGE Natural Beauty, NIVEA je predstavila kremu oko očiju, koja se može primeniti vrlo precizno zahvaljujući iskošenom aplikatoru. Formula čini da područje oko očiju sija i optički smanjuje tamne krugove. Rezultat? Koža jednostavno zrači!

 

NIVEA VISAGE Natural Beauty ne samo da ističe vašu prirodnu lepotu, već i miriše raskošno, glamurozno i magično ženstveno.

 

Lepota i zdravlje - natural beauty - Nivea Visage


NIVEA VISAGE Natural Beauty dnevna krema
Mango mleko ima dugotrajano hidratantno svojstvo. Formulacija sa kašmir proteinima koja reflektuje svetlost, pomaže da se prikriju mala nesavršenstva na licu bez promene prirodnog tona kože. Uživajte u ujednačenom i divnom tenu – čak i bez šminke.

 

Lepota i zdravlje - natural beauty - Nivea Visage


NIVEA VISAGE Natural Beauty krema oko očiju
Nežna formulacija osvežava kožu oko očiju – tamni krugovi su vizualno prikriveni. Sa iskošenim aplikatorom za precizno nanošenje.

 

Lepota i zdravlje - natural beauty - Nivea Visage


NIVEA VISAGE Natural Beauty dnevni piling
Kremasti piling nežno čisti lice, odmah oplemenjuje vašu kožu i otkriva sjaj za brilijantan ten. Ne isušuje kožu i pogodan je za svakodnevno korišćenje.

 

 

 

 

 

Tagovi: