Vodimo vas na snimanje junske naslovnice sa Jelenom Gavrilović

by | maj 20, 2022

Kako je izgledalo snimanje junske naslovnice sa Jelenom Gavrilović i kakva je bila atmosfera na setu? Vodimo vas behind the scenes!

Kada smo zakazali fotografisanje za naslovnu stranu s Jelenom Gavrilović, znali smo da važi za velikog profesionalca i glumicu veoma posvećenu svim segmentima svoje profesije. Međutim, ono što je Jelena pokazala tokom seta svrstava je u red multitalentovanih umetnica – osim što je poznata po velikom talentu u svojoj primarnoj profesili, pozira poput profesionalne manekenke, a s obzirom na to da se dokazala i prelepim glasom, mogla bi i da se bavi samo pevanjem.

Pročitajte i… Prelistavanje! Šta donosi junski broj Lepote i zdravlja

Njen svet je obojen balansom i ljubavlju, a dok pričamo s njom, osećamo da zrači zadovoljstvom na svim životnim poljima.

– Radim na novom projektu koji će biti aktuelan na jesen. U pitanju je igrana serija. Uloga je fantastična, ali kada si stalno na setu i „u igri“, onda vam to oduzima i vreme, i energiju, i deo privatnog života. Zato ću ovaj mesec iskoristiti da provedem vreme sama sa sobom – ispričala nam je tokom snimanja.

U videu ispod pogledajte kako je izgledalo snimanje aprilske naslovnice i o čemu smo  razgovarali s Jelenom.

Fotografije: Mirko Tabašević. Organizacija i intervju: Nađa Jokić. Stajling: Vesna Stanković. Šminka: Nena Ilić za studio Prostor. Frizura: Jelena Jovanović Srna za studio Prostor. Video: Jakov Simović.

Pogledajte i… Kako je izgledalo snimanje aprilske naslovnice s Ninom Seničar