Efiksane vežbe za stomak i guzu (video)

by | novembar 18, 2020
vežbe snage

Ako neko zna kako steći snagu i ojačati mišiće, to su olimpijci. Lindzi Von, jedna od najboljih skijašica svih vremena, otkriva koje vežbe snage treba raditi za zategnut stomak i lepo oblikovanu zadnjicu.

Iako više ne učestvuje na takmičenjima, i dalje je veoma aktivna, a snagu održava u teretani, radeći sa trenerom. Mišićave ruke, trbušnjaci i zadnja loža pokazuju da je u izuzetnoj formi.

Članak se nastavlja posle reklama

Vežbe snage

Vežbe snage uključuju čučnjeve sa opterećenjem, vežbe sa užetom i rad na spravama. Pored snažnih mišića, važan je i balans, tako da Lindzi ne preskače vežbe za ravnotežu. (Pročitaj: Poseban trening za posebne žene (video))

Naporni treninzi nisu jedino što joj pomaže da bude u sjajnoj formi. Lindzi veliku pažnju poklanja zdravoj ishrani, pa unapred planira obroke kako ne bi bila u iskušenju da u prodavnici kupi nešto što ne treba. Ujutro, pre vežbanja, obično jede borovnice. One su hranljive, ali lagane, tako da ne opterećuju stomak i ne otežavaju vežbanje. Nakon treninga sledi omlet od belanaca sa brokolijem, piletinom i biberom. (Pročitaj: Biće vam omiljen ručak, užina i doručak: Njihovo veličanstvo – palačinke sa tikvicama)

Članak se nastavlja posle reklama

Što se tiče ručka, izbor najčešće bude piletina ili losos sa keljom ili kupusom. Večera se sastoji od miksa proteina i povrća (pileća salata sa avokadom ili špagete od tikvica sa bolonjeze sosom).

Članak se nastavlja posle reklama

Umesto klasičnih grickalica, Lindzi uvek bira bademe, kivi ili borovnice. Iako se trudi da jede zdravo, povremeno sebi priušti neki klasični dezert ili čašu crnog vina.

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver