Ešli Grejem i telo pre porođaja: „Moje strije izgledaju kao drvo života“

by | decembar 6, 2021
Ešli Grejem i telo pre porođaja

Ešli Grejem i telo pre porođaja glavne su teme već nekoliko dana, otkako je ova manekenka i body aktivistkinja pokazala s čime se žene suočavaju.

Ešli Grejem očekuje blizance, a porođaj se približava. Kako smo od nje i navikli, manekenka na društvenim mrežama nema dlake na jeziku, a tako je bilo i ovog puta. Nakon što je pratiocima pokazala svoju rutinu joge, sada je pozirala gola i pokazala svoj stomak, a istovremeno i strije koje je “zaradila” u trudnoći.

Ešli Grejem i telo pre porođaja

– Džastin je rekao da moje strije izgledaju kao drvo života, napisala je 34-godišnja zagovornica body positivity pokreta, misleći se na svog supruga Džastina Ervina. Na fotografiji pozira s jednom rukom iza glave, a drugom prekriva grudi, ali svima pokazala stomak.

Fotografija je naišla na mnoge pohvale njenih prijatelja i pratilaca.

Žensko telo je čudo, napisala je njena koleginica i zagovornica samopouzdanja Iskra Lorens. Lepotu najnovije fotografije priznale su i manekenke Helena Kristensen i Kristi Tarlington.

Ovo nije prvi put da Ešli slavi svoje telo. Naime, u februaru 2020., u manje od mesec dana nakon što je rodila svoje prvo dete, podelila je krupni plan svog stomaka i strija s kratkim opisom: “Ista ja. Nekoliko novih priča.

Pročitajte i… Dženifer Garner i prava istina o postporođajnom telu

Takođe, podelila je i postporođajni video svojih strija kasnije te godine. Velika je zagovornica prihvatanja svih vrsta strija – ne samo onih iz trudnoće i ne ustručava se da ih javno pokaže i govori o njima. Ipak, prihvatanje tela je nešto na čemu je morala da radi.

Tokom intervjua za Health.com, priznala je da samoljublje zahteva vežbu, ohrabrujući ljude da svaki dan sami sebi kažu: “Volim te” u ogledalu.

Isprva deluje ofucano, pa čak i lažno”, priznala je. – Ali glumiš sve dok ne uspeš.

Dodala je da osećaj samopouzdanja ne dolazi preko noći, na njemu  treba raditi.

Podržavamo svaki istup osoba koje javno podržavaju i govore o prirodnosti tela – iako je mnogima nezamislivo i možda nešto što prvi puta vide, žensko telo posebno kroz trudnoću prolazi kroz mnoge promene, od fizičkih do emotivnih.

Priredila: Tatjana Zoka
Izvor: ljepotaizdravlje.hr

lepotaizdravlje.rs Theo Wargo / Staff via Getty Images Entertainment