Pampers brine o koži svake bebe

by | 8 marta, 2013

Pampers unapređuje zaštitu kože bebe i proširuje svoju liniju proizvoda dodavanjem veličine 0 za prevremeno rođene bebe svojoj liniji proizvoda Pampers Premium Care za zaštitu kože sa 5 zvezdica. Dostupne u veličinama od 0 do 5, Pampers Premium Care je prvi brend koji brine o potrebama kože prevremeno rođenih beba.

Pampers je tim povodom ponudio sjajan program zaštite kože bebama koje su rođene previše rano ili izuzeno male telesne težine pri rođenju, a taj pomak u zaštiti kože beba je i zvanično priznat – Pampers Premium Care je sada preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije.

Institut za neonatologiju u Beogradu je ustanova koja zbrinjava najveći broj prevremeno rođenih beba, kao i onih rođenih sa izuzetnom malom telesnom težinom. Pampers će ovoj instituciji uručiti donaciju pelena u novoj veličini 0 za zaštitu i negu ove izuzetno nežne kože.

Pampers Premium Care pelene za zaštitu kože sa 5 zvezdica veličine 0 za novorođene bebe dizajnirane su sa posebnim osvrtom na zahtevnu kožu malih, prevremeno rođenih beba. Pogodnosti zaštite kože sa 5 zvezdica uključuju propustljivi spoljni sloj koji smanjuje vlažnost obezbeđujući efikasan protok vazduha do bebine kože.

Pampersova inovativna Dry Max tehnologija zadržava urin i ostale sadržaje duboko u središtu pelene pomažući na taj način da bebina koža bude zdrava, istovremeno smanjujući osećaj nelagodnosti.

Vodeći konsultant, pedijatrijski dermatolog, dr David Aterton, izjavio je: “Važno je znati da potrebe kože malih, prevremeno rođenih beba ne smeju biti zanemarene usled brige oko drugih bitnijih zdravstvenih problema koji nastaju nakon rođenja. Nezrelost kože prevremeno rođenih beba rezultira povećanom propustljivošću u oba smera. Neosetljiv gubitak vode može biti ozbiljan i konstantan rizik. Ključna uloga svake pelene je da ukloni svaku kap urina i bilo kakvog tečnog sadržaja što je brže moguće – garantujući na taj način da pelena efikasno štiti bebinu kožu od iritacija.”

U prilog tome, prateći sugestije mladih roditelja, i u saradnji sa pedijatrijskim sestrama, Pampers Premium Care pelene sada imaju i indikator vlažnosti (u pelenama veličine 0-3). Traka indikatora vlažnosti na peleni menja boju iz žute u plavu kada dođe u kontakt sa tečnošću. Ovo je veoma koristan dodatak i znak koji sugeriše roditeljima kada je možda vreme da bebi promene pelenu.

Zaštita sa 5 zvezdica koju vašoj bebi pružaju Pampers Premium Care:

  • Ultra nega: Spoljašnji sloj koji dozvoljava koži da diše, dostupan u svim veličinama, specijalni Aloe Vera losion (veličine 1-5) koji čini još jedan zaštitni sloj. Prostor oko pupka je specijalno dizajniran tako da ivica pelena ne dođe u dodir sa tim delom bebine nežne kože.
  • Ultra zaštita protiv vlage: Dry Max tehnologija je klinički testirana i obezbeđuje koži vaše bebe i do 12 sati zaštite od vlage i jedinstven sistem za upijanje kake (veličine 1-3)
  • Ultra tanka: Neverovatno tanka pelena, koja štiti od vlage jednako efikasno kao i druge Pampers pelene.
  • Ultra pristajanje: Pampers Premium Care imaju super fleksibilan sistem za pričvršćivanje u svim veličinama koji se prilagođava bebi, čak i veoma maloj bebi (veličina 0-2) i istovremeno joj pruža zaštitu od curenja.
  • Ultra komfor: Mekani materijal koji je prijatan na dodir i pruža osećaj ugodnosti.

Korišćenje Pampers Premium Care pelena uz Pampers Sensitive vlažne maramice omogućava vam da zaštitite zahtevnu kožu vaše bebe uz negu i zaštitu kakvu zaslužuje. Pampers Sensitive vlažne maramice, klinički dokazano, odgovaraju koži bebe, i koži prevremeno rođenih beba.

Tagovi: