Plazma na festivalu porodice

by | maj 18, 2009


Ovog vikenda na Festivalu porodice omiljeni porodični brend Plazma okupio je brojne porodice koje su se oprobale u Plazma igrama, posebno osmišljenim i prilagođenim da svaki član podjednako uživa u njima. 

 

Lepota i Zdravlje - porodica - Plazma na fesyovalu porodice

 

Timovi mama sa sinovima i tata sa ćerkama takmičili su se u basketu, tenisu i igri „Plazma te vodi“. Najspretniji timovi imali su priliku da osvoje komplete porodičnih igara, kape, majice, ali i pakete omiljenog Plazma keksa.

Osim u igrama, najmlađi posetioci festivala su tokom vikenda mogli da uživaju i u poučnoj predstavi „Bambijeva pobeda“ koja govori o odrastanju, dečjim nedoumicama, ljubavi i pobedi dobra. Značajnu pažnju na Plazma štandu privukao je posebno opremljen kutak u okviru koga su mame mogle da podoje svoje bebe i presvuku ih.

 

Lepota i Zdravlje - porodica - Plazma na festivalu porodice

Kao kompanija koja podržava prave vrednosti, prepoznali smo izuzetan značaj Festivala porodice i odlučili da ga podržimo. Želja nam je bila da kroz zanimljiva takmičenja na našem štandu inspirišemo roditelje da provode više kvalitetnog vremena sa svojom decom. Svaka porodica ponaosob je autentična i nezamenljiva baš kao i naša Plazma – neizbežan pratilac mnogih porodica u raznim životnim situacijama. Omiljena svim generacijama, Plazma je pravi prijatelj porodice već više od 40 godina„, izjavila je Monika Živojinović, PR menadžer koncerna Bambi-Banat dodajući da se potrošači slažu da kuća nije dom bez Plazme.

Koncern Bambi-Banat je tokom svog višedecenijskog poslovanja organizovao i podržao više manifestacija i ustanova koje imaju za cilj očuvanje porodice i porodičnih vrednosti, kao i brigu o deci kojoj je pomoć najpotrebnija.

 

Lepota i Zdravlje - porodica - Plazma na festivalu porodice

Tagovi: