Categories Majčinstvo

5 stvari koje nedostaju svim mamama

Verovatno ne postoji majka koja bi se odrekla najvažnije uloge u svom životu. No, zbog te uloge, žene se odričnu pojedinih stvari, te svaka mama sigurno žali za nečim što je imala i pre majčinstva. Pogledajte pet stvari koje nedostaju svim majkama.

mame

Ravan stomak

Nekada davno imali ste zavidnu liniju ili bar malo manji stomak? No, višak kilograma posle porođaja nikako ne možete da “skinete”? Ko zna, uz malo truda, puno vežbe i zdrave ishrane, možda ćete ostvariti vaš cilj.

Odlazak u toalet – bez deteta!

Imate malo dete? Verovatno ste zaboravili kako je to biti u kupatilu bez publike. Strpite se. Vaš mališan neće večno biti vaš mali “privezak”.

“Mama” sto puta dnevno

“Maaaama, maaaamice”… i tako sto puta dnevno. Sve mame su jedva dočekale da njihovi mališani napokon kažu “mama”. No, kada to izgovore bezbroj puta u jednom danu, to više nije tako “slatko”.

Topao ručak

Svaka majka se prvo brine za svoju decu, pa tek onda ona dolazi na red. Koliko ste puta samo sačekali da klinci završe s ručkom? Supa se puši, a glavno jelo je već na stolu. No, tek kad sve nahranite, dolazi red na vas.

Omiljena serija

Kada imate malu decu, teško da ćete na miru gledati tv. Možda ste nekada organizovali svoje vreme prema omiljenim serijama, ali sada to činite prema kanalima namenjenim za najmlađe. I umesto čaše vina i činije grickalica, pripremate mleko i gledate crtaće.

Izvor: Tportal.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA