Categories Vesti

Chanel predstavio novu kolekciju bronzera koju ćete obožavati!

Od najpopularnijeg francuskog brenda, kada je u pitanju šminka, stiže nam nova kolekcija kojoj ovog leta nećemo odoleti. Cruise kolekcija šminke inspirisana je živahnom Kubom, pozitivnim vajbom i svežim i odmornim izgledom.

A post shared by Надежда (@perfettome.ru) on

Visokog kvaliteta, luksuzna ambalaža i inovativna tehnologija ovu kuću čine uvek iznova poželjnom na svakom tržištu. Prva Cruise kolekcija nazvana je Les indispensables de l’été čiji su proizvodi stvoreni sa namerom da produžimo leto odabirom jednog od pregršt novih bronzera i živopisnih ruževa.

A post shared by M (@marytushik) on

Bronzani puderi u kamenu daju osećaj lakoće na koži lica i idealni su za toplije dane. Dostupni u čak pet laskavih nijansi te u pakovanju, kao i uvek, dolazi i četkica za apliciranje. Chanel nastavlja s novim nijansama ruževa Rouge Coco Shine i Rouge Coco Stylo u zemljanim i koralnim bojama koje su tople i sjajne.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA