Categories Kosa

Greške koje su skupo koštale moju kosu. I još uvek plaćam cenu toga…

Svakodnevno pravimo greške koje naša kosa ne oprašta. Ponekad prosto za negu kose nemate dovoljno vremena. Neke greške niste ni svesne da pravite. Ili grešite iz neznanja. Ovo je lista grešaka koje je svaka žena bar jednom napravila. Ako prestanete da ih radite, bićete oduševljene rezultatom, provereno!

Instagram luxy hair
Instagram luxy hair

Upotreba pogrešnog šampona

Izabrati pravi šampon za vašu kosu uopšte nije lak zadatak. Ovo je najvažniji korak u nezi kose, stoga kupite više vrsta i pratite kako reaguju na vašoj kosi. Kad tad ćete pronaći idealan.

Često pranje kose

Ova stavka je individualna, jer je svaka kosa drugačija. Ukoliko vam je kosa masna perite je na dva dana, ako nije na tri ili četiri.

Previše ili premalo šampona

Kada stavljate šampon pazite da ne preterate. Ja sam često stavljala previše jer mi se činilo da nije dovoljno. Rezultat je bila umorna kosa, a posle toga sam dobila perut. Ako vam se ovo desi, operite kosu šamponom za dubinsko pranje kose.

Pročitajte i..Da li ricinusovo ulje zaista pomaže kod rasta kose? Ovo je moje iskustvo

Kliknite na sledeću stranicu…

2 komentara

  1. Ovu su greske koje svi pravimo prema svojoj kosi. Vrela voda, losi samponi, neredovna i nezdrava ishrana. Hvala sto ste nas podsetile sta ne smemo da radimo.

  2. da,greske koje nas skupo kostaju.POsle treba kosu oporaviti i vratiti u stanje kada je izgledala sjajno i negovano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA