Categories Kosa

Top 4 maske za suvu kosu

Sa kosom je leti uvek ista priča. Kosa tretirana bojom izrazito je suva, baš kao i ona kovrdžava kojoj je potrebna posebna nega. Čak i ako je kosa u idealnom stanju i prirodna, svakodnevno sunce i morska so mogu je oštetiti, stoga je leti dobro pridati joj više pažnje i adekvatne nege.

 

Hranjive maske i jednokratni tretmani za kosu uvek su dobar izbor. Preporučuje se nakon šamponiranja kose, naneti malu količinu sadržaja i ostaviti ga neko vreme na kosi te posle isprati. Postoje maske i regeneratori koje nije potrebno ispirati tako da i oni mogu biti jedna od opcija, u zavisnosti od stanja kose.

Profesionalne linije za negu kose danas su dostupne na svakom koraku. Kérastase ima velik izbor linija koje ciljano “spašavaju” kosu, a samo kašičica sadržaja dovoljna je da omekša, rasplete i nahrani kosu. Otkrijte odlične primerke na kojima će vaša kosa biti zahvalna nakon svake upotrebe!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>>http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA