Categories Kosa

Novi balajaž: Unapređena tehnika senčenja za još prirodniji izgled kose!

Ovog proljeća balayage će zasjati u novom, još boljem i nikad jednostavnijem za održavanje izdanju koji su već isprobale brojne ljubiteljke novih trendova u kosi. Novi izgled balayage tehnike započinje tamnijom nijansom pri korenu kose i prelazi u nekoliko nijansi svetliju na vrhovima.

Za razliku od klasičnog, novi balayage izgled donosi jači kontrast između tamnog korena i svetlih vrhova kose što ga čini savršenim izborom čak i za one čija je kosa prirodno tamnije smeđe boje . U tom slučaju će se tamni koren kose stopiti sa njihovom bojom tena i očiju, nebitno koliko je on svetliji od prirodnog ostatka kose.

Osim što će odlično pristajati svakoj boji kose, ovaj izgled jednako dobro izgleda na dugim uvojcima i na kraćoj bob frizuri gde jedino treba pripaziti da tamniji dio ne osenčuava previše kako bi se izbegao ombre izgled.

Osim njegove svestranosti, najveća prednost novog balayage trenda je njegovo lako održavanje. S obzirom na to da se njime postiže izgled izrastka sa savršenim i nežnim prelazom, pravi izrastak stopiće se sa tamnijom kosom pri korenu i omogućiti vam da preskočite nekoliko farbanja kose godišnje.

Iako će mnogi posegnuti za klasičnijim izgledom i odabrati različite nijanse plave boje kako bi posvetlili svoje vrhove, oni hrabriji i spremni na eksperimentiranje tamni koren će spojiti sa trendi tonovima pastelne ružičaste boje.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA