Categories Kosa

Platinasta je još uvek jedna od najpopularnijih boja za kosu

Iako se do platinasto blond nijanse dolazi dugotrajnim postupkom koji zaista oštećuje kosu, mnoge žene za sebe i dalje biraju upravu tu hladnu, ali neodoljivu nijansu.

Verovatno je svaka od nas barem jednom u životu poželela biti platinasta plavuša. Kosa svetla, kod nekih srećnica bela poput snega ima nešto privlačno u sebi. Iako je poslednjih sezona u trendu platinasta s različitim prelevima koji joj daju odsjaj u ljubičastim, ružičastim ili zelenim tonovima sve su to samo nijanse. Kako bi ona izgledala savršeno svaki dan, potrebno je nešto više napora u njeno bojenje i negu od ostalih boja, no uprkos tome još uvek je jedna od traženijih boja.

Pročitajte i… Najlepše frizure za plažu

Merlin Monro, Madona i Gven Stefani, samo su jedne od mnogih kojima je platinasta kosa bila baš poput zaštitnog znaka, a danas je sigurno jedna od najupečatljivijih stajlinga, nova frizura Kirsten Stevart. Ako se odlučite za platinastu boju kose imajte na umu redovno održavanje i konkretniju negu kako bi ona uvek izgledala besprekorno. U nastavku pogledajte nekoliko odličnih predloga.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA