Categories Telo

Voleli biste da imate veće grudi? Možda i ne slutite da vam je baš ovako super…

Koliko ste puta zavideli devojkama sa velikim grudima? Da li ste bile ili ste još uvek uverene da biste bile mnogo izazovnije, da je vaš obim grudi nekoliko santimetara veći? Da li ste razmišljali o ugradnji silikona? Ukoliko ste bar na jedno od ovih pitanja odgovorili potvrdno, sigurno je da nikad niste ni pomislile koliko problema prave velike grudi. Pomenućemo samo neke…

Foto: Pixabay

Gotovo je nemoguće pronaći grudnjak koji savršeno odgovara, a oni bez bretela ne dolaze u obzir. Funkcionalnost mora da se stavlja ispred estetike, pa žene čije su grudi zaista velike uglavnom nose crne ili bež grudnjake, jer se samo oni proizvode u njihovoj veličini.

Kupovina kupaćeg kostima je još teži zadatak, jer ovde, ipak, mora da se vodi računa i o estetici. Koliko ste puta čuli da žene kažu da im donji ili gornji deo potpuno odgovara, ali onaj drugi je mali ili prevelik?

“Bole li te leđa?” i “Koji broj grudnjaka nosiš?” – pitanja su koja žene bujnih grudi toliko često slušaju da bi ih naučio i njihov papagaj, a istina je i da ih zaista bole leđa zbog viška “tereta”.
Trčanje je bolno iskustvo, čak i sa specijaliziranim grudnjakom, a neke vežbe poput sklekova i trbušnjaka je vrlo teško izvesti.

Što god obukli, izgledate kao da želite da delujete seksi, što jednostavno nije istina. Zbog toga vas, na poslu, druge žene gledaju “popreko”, a nadređeni ne shvataju dovoljno ozbiljno.

Leti morate da dezodorans stavljate i između grudi, jer se dojke – poput drugih delova tela – znoje čim porastu temperature, a kad su velike onda je i znojenje mnogo izraženije.

Muški pogledi, zaustavljeni na grudima, mogu da gode, ali i da izazivaju neprijatnost ako se to dešava u svakoj prilici, na svakom mestu.

Ne možete nositi odeću otvorenih leđa, a vrlo je teško pronaći i odgovarajuću košulju. Dugmići su često na 0zboljnom ispitu izdržljviosti, a ni sa sakoima nije lako.

Ako obučete tuniku ili haljinu šireg kroja – izgledaćete kao da ste u drugom stanju. Kad smo već kod drugog stanja, žene velikih grudi, koje planiraju decu, uvek se pitaju – kako će izgledati posle porođaja.

Spavanje na leđima nije uvek prijatno iskustvo, ali je zato ono na stomaku – nemoguća misija.

Pročitajte i… Pogledajte šta vas čeka u majskom broju “Lepote i zdravlja” 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA