Categories Lepota

Trikovi koji nas mogu učiniti još privlačnijima

Pred nama je leto, a visoke temperature već su počele. Mnoge od nas ne trpe puno šminke na ovakvom vremenu, zato vam predlažemo neke jednostavne, prirodne trikove koji će vas za čas učiniti privlačnijima.

Pre svega, ništa lepše od prirodno lepe i sveže žene, a ovakva lepota vraća vam i samopouzdanje, pa u očima drugih vi blistate, a vi ste u svoj izgled uložili prirodno, brzo i lako!

Nega kose

Vrlo je važno da vam je kosa uvek čista, a nakon toga i dobro nahranjena uljima kao što su kokosovo ili maslinovo, i da je stalno tretirate maskama ili regeneratorima. Na ovaj način izbeći ćete suve i ispucale krajeve i kosi dati odgovarajući sjaj! Pri ruci uvek imajte šampon za suvo pranje, kako biste očuvali čistu kosu i dali joj volumen. Trudite se da je što manje izlažete visokim temperaturama. Ukoliko želite da je stilizujete presom ili figarom, onda je makar pustite da se prirodno osuši.

Čista koža

Sveže voće i povrće ističu crvenkaste i žućkaste tonove na koži, što je svakako privlačnije od bledog tena. Ove namirnice također učinkovito deluju protiv starenja i pojave bubuljica, stoga je neophodno obratiti pažnju na zdravu ishranu. Konzumirajte namirnice bogate vitaminom A koje utiču na lučenje kolagena i daju vašoj koži sjaj i elastičnost. Zeleni čaj uticaće da vaše lice bude čisto jer obiluje antioksidantima,smanjuje upalne procese i hidrira kožu.

Pročitajte i…Detoksikacija kože u 5 jednostavnih koraka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA