Categories Horoskop

Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Čitate li horoskop? Verujete li da vam neki horoskopski znakovi odgovaraju bolje od drugih? Iako postoje skeptici među nama, mnogi se slažu da horoskopi mogu otkriti vrlo zanimljive podatke o našem svakodnevnom životu.

Zato smo odlučili istražiti koji su znakovi najbolji u krevetu!

Ovan

Ovan voli da preuzime kontrolu i odlično se ljubi. Izrazito je seksualan i njegov interes traje kratko. Mogli biste reći da su ljubitelji munjevite ljubavi.

Nestrpljiv je i ponekad sebičan ljubavnik. To može uzrokovati probleme u vezi. Ako ga uhvati plamen žudnje, nijedan drugi ljubavnik vam još dugo vremena neće pružiti takvu strast.

Ako ga želite zavesti, nemojte se stideti. Pokažite mu da imate mozak. Uvek budite spontani! Ništa ga neće oduševiti kao nepredvidljivosti i pohvale u krevetu.

Bik

Ovo je najmuževniji znak sa ogromnim seksualnim nagonom. Koji znak je najbolji ljubavnik? To bi mogao biti upravo Bik. Njegov apetit je nezasitan i potrebno mu je puno dodirivanja. Sa njima nemojte žuriti. Njima je ljubav kao dobra hrana. Vole dugo da uživaju u njoj.

Ako želite zavesti Bika, obaspite ga darovima i iskoristite njegovu senzualnost. Meka koža i zavodljivi parfem će ga ostaviti bez daha.

Blizanci

Ako volite pametne ljude, krenite prema Blizancima. Da biste ga zainteresirali, morate biti inteligentni i duhoviti. Oni su majstori flerta i jednim dodirom vas mogu oboriti sa nogu.

Blizanci su kreativni ljubavnici sa kojima vam nikada neće biti dosadno. Pobrinite se da mu ne dosadite jer im je potrebna stalna promena i uzbuđenje. Bez toga vas neće ni primetiti.

Ako želite osvojiti Blizance, laskajte im i usredsredite se se na njihov um. Suptilno hvalite njihov intelekt, pitajte ih za savet i ne zaboravite igrati na svoju inteligenciju.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA