Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 3. do 9. jula 2017

Ovan

Foto: Pixabay

Posao – Napetost i energija koju osećate posledica su konjunkcije Marsa i Merkura u vašem četvrtom polju. Ovaj aspekt ukazuje na mogućnost konflikta unutar porodice zbog nerešenih poslovnih problema. Sa druge strane Venera još uvek boravi u vašem polju novca, što je dobar položaj za uspostavljanje novih poslovnih veza i finansijske dobitke.

Ljubav – Nedelja počinje Mesecom u rastu koji markira vaše polje partnerstva stvarajući uslove za otvoren razgovor o nekim nezgodnim temama. Oni u braku i dužim vezama ne treba da testiraju živce partneru, niti da preteruju u svojim zahtevima. Ključ odnosa je umerenost.

Zdravlje – Moguća prehlada, osetljivost donjeg dela stomaka, ginekološki ili urološki problemi.

Bik
Posao – Venera u vašem znaku ukazuje na povoljan razvoj situacije, ali i prevelikih očekivanja. Što se posla tiče najbolje je zadržati sadašnje stanje i ne eksperimentisati sa promenama. Dugoročnim planovima smeta Saturnova retrogradnost, koja usporava neka poslovna rešenja. Srećom, na kraju će sve ispasti dobro.

Ljubav – Spoj Marsa, vladara polja partnerstva i Merkura u vašem trećem polju ukazuje na niz nesporazuma i trzavica, neusaglašenih događanja. Sa druge strane, u neposrednoj okolini se nalazi osoba zbog koje možete promeniti planove u potpunosti. Kako se Mars i Venera nalaze u sekstilnm znacima Raka i Bika, može doći do ubrzanog razvoja događaja.

Zdravlje – Čuvajte se povreda i uganuća tokom celog perioda.

Blizanci
Posao – Period pred vama zahvaljujući Suncu, Marsu i Merkuru u polju novca, donosi brojne promene, te su vrlo bitni naredni dogovori, od kojih zavisi period do kraja godine. No, kako konjunkcija Merkura i Marsa ukazuje i na greške, ishitrene odluke i slično, oprez i razum moraju prevladati.

Ljubav – Venera je u dvanestom polju, ali vrlo moćna jer je u znaku sopstvenog domicila, Biku. Ovako postavljena, ukazuje na mogućnost emotivnog zbližavanja sa nekim ko vas dugo intrigira. To bi, međutim, moglo da vam zakomplikuje život, pogotovo ako ste u braku ili dugoj vezi.

Zdravlje – Ojačajte imunite jer su moguće upale i virusne infekcije.

Rak
Posao – Sunce, Mars i Merkur u vašem znaku donose brojna dešavanja i istovremeno naglašavaju konfliktne situacije sa autoritetima, nadređenima ili osobama od kojih zavisi vaš posao. Loše bi bilo iskoristiti ove aspekte za podilaženje ličnoj sujeti, što se najčešće dešava. Mnogo je bolje učiniti suprotno i naći način da se promene ili moduliraju postojeći dogovori.

Ljubav – Neki pripadnici znaka će biti razočarani situacijama i susretima od kojih su očekivali puno, dok će se drugi iznanada naći u situaciji da moraju da se opredele između dve mogućnosti. U svakom slučaju, pred vama je nepredvidiv i destruktivan period.

Zdravlje – Moguće aktiviranje svih hroničnih tegoba. Ne preterujte sa sunčanjem.

Lav
Posao – Puno dvanaesto polje znak je skorih promena, velikih očekivanja i nestrpljenja da započnete nešto novo, kako biste stigli do dugo čekanog cilja. Venera u desetom polju, u zadnjoj dekadi Bika, govori o burnim, temeljnim promenama koje su već započete i ne mogu se zaustaviti, a tiču se karijere. Sad je vreme da se okrenete budućnosti.

Ljubav – Retrogradnost vladara sedmog polja kao i dobar aspekt Venere prema desetom polju ukazuju da su sva događanja vezana za karijeru a vrlo malo, ili nimalo za ljubav. Uspeh je održati stanje onakvim kakvo jeste i ne ulaziti u neke promene, jer će rezultat biti suprotan očekivanom.

Zdravlje – Napregnuta psiha, stres, i naporni događaji imaju samo jedan lek, odmor.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA