Samsung predstavlja brojne novitete na CE&HA sajmu

by | septembar 26, 2013

Kompanija Samsung Electronics treći put zaredom učestvuje na sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata „CE&HA“, a ove godine do 29. septembra predstaviće brojne nove uređaje. U fokusu su pametni uređaji za domaćinstvo, novi usisivači iz serije VC3050, ali i noviteti UHD TV F9000, Galaxy Note 3 i Galaxy Gear nedavno predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.

S

“Kompanija Samsung Electronics svoja istraživanja posvećuje potrošačima, kreirajući proizvode koji ljudima unapređuju život, i čine ga jednostavnijim i lakšim. U potpunosti smo posvećeni željama i potrebama potrošača, te s tim ciljem razvijamo smart koncept koji donosi veliku uštedu vremena i energije, ali i mogućnost da se istovremeno koristi veći broj međusobno povezanih uređaja. Na CE&HA sajmu predstavljamo brojne novitete iz svih kategorija, i ponosni smo na činjenicu da ovim još jednom potvrđujemo lidersku poziciju na tržištu“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

S

Na oko 400 metara kvadratnih izložbenog prostora, tokom trajanja sajma, svi posetioci biće u prilici da dožive vrhunsko kućno okruženje koje uključuje potpuno funkcionalnu kuhinju, dnevni boravak, dečiju i radnu sobu, opremljene najnovijim Samsungovim ekološkim pametnim uređajima. Ove uređaje odlikuju brojne inovativne funkcije, ali i primenjene revolucionarne metode koje nude veliku uštedu na svim nivoima, ujedno brinući o zaštiti životne sredine. Potrošači će moći da vide mašinu za pranje veša s eko bubble tehnologijom, frižidere s no frost tehnologijom, kao i kuhinjsku ugradnu tehniku koja će olakšati svakodnevno funkcionisanje u kuhinji.

S

Zainteresovani posetioci će moći i da isprobaju najnovije uređaje, uvere se u mnogobrojne mogućnosti pametnog Galaxy Gear-a, osete najbolji mogući vizuelni doživljaj s Galaxy Note 3 i vide kako izgleda gledati program na revolucionarnom UHD televizoru serije F9000.

UHD F9000 predstavlja revoluciju u rezoluciji, koja omogućava da je svaki najsitniji vizuelni detalj precizno definisan, jasan i neverovatno živopisan. LED ploče proizvode čiste detalje, optimalne boje i kontraste; sve ovo dopunjava Quadmatic Picture Engine motor, koji adaptira izvor slike, eliminiše vizuelne smetnje, poboljšava nivo detalja i oštrinu slike pre nego što konačno poveća sliku.

S

Samsung GALAXY Note 3 opremljen je širim (5,7 inča) Super AMOLED ekranom a full HD rezolucijom, koji je istovremeno ugrađen u tanji (8,3 mm) i lakši (168g) uređaj, sa snažnijom i dugotrajnijom baterijom (3.200 mAh). Uvedena su i značajna poboljšanja S Pen olovke. Ima zadnju kameru od 13 megapiksela s funkcijom Smart Stabilization i LED blicem visokog CRI.

S

Galaxy Gear je pametni uređaj koji ima procesor od 800 MHz, ekran od 1,63 inča (41,4mm) Super AMOLED (320 x 320). GALAXY Gear kombinuje mogućnost povezivanja “pametnih” uređaja, tehnološke karakteristike specifično prilagođene korisniku i elegantan dizajn u jedinstvenom ekskluzivnom dodatku. On obaveštava korisnike o pristiglim porukama uz pomoć Smart Relay funkcija. Od funkcija se još ističu Memographer, Voice Memo, Auto Lock, Find my device, Media Controller, pedometar, štoperica, merač vremena s alarmom.

S

VC3050 serija usisivača ponudiće F500, F600 i F700 modele. Model F500 odlikuje jaka usisna snaga motora (450W) i pick-up četka koja prijanja uz pod, lako smetlište jednostavno za pražnjenje, UV četka za sterilizaciju koja hvata alargene i bakterije i steriliše ih snažnom ultraljubičastom lampom. Model F600 ima ekstremno jaku usisnu snagu motora (530W), zaštitni vazdušni jastuk, kao i antialergijsku higijensku mikro vreću za prašinu. F700 ima revolucionarni Motion Sync dizajn sa obrtnim telom odvojenim od točkova za lako kretanje i naglo skretanje, piramidalno savijene točkove za stabilnost kretanja, CyclonForce – jedinstvenu unutrašnju strukturu sa 14 komora koje kreiraju multi ciklonski system protoka vazduha, dok snažna centrifugalna sila odvaja čestice prašine i otpadaka iz vazduha i čuva ih da ne napuste komoru i tako sprečava filter od zapušenja.

Tagovi: