Categories Promo

Eko moda začinjena ukusom glamura u Beogradu!

Eko moda začinjena ukusom glamura, mogao bi u jednoj rečenici da glasi opis kolekcije, namenjene ne samo onima sa istančanim ukusom, već i onima sa visokom svešću o održivom razvoju i potrebi očuvanja planete. Trendi, senzualni i hiper cool komadi odeće iz kolekcije Conscious Exclusive, napravljeni su u potpunosti od održivih materijala, neškodljivih za okolinu.

Foto: Promo

Conscious Exclusive, prestižna H&M kolekcija premijerno je predstavljena na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta pred velikim brojem modnih urednika, novinara, blogera i javnih ličnosti poput Ane Stanić, pop muzičarke i kantautorke, Jutjub zvezde Marije Žeželj, stiliste Ašoka Murtija, kreatorke Ines Janković, fotografa Miloša Nadaždina i mnogih drugih.

Komadi odeće Concious Exclusive kolekcije izrađeni su od recikliranog plastičnog otpada iz okeana, organske svile, recikliranog stakla i plastike i predstavljaju iskorak H&M ka održivoj budućnosti mode. Reč je o kolekciji koja odiše posebnim stilom i dočarava samosvest o potrebi jedinstva sa prirodom.

Foto: Promo

Conscious Exclusive je ključni deo u kretanju kompanije H&M ka održivoj budućnosti. U celoj ponudi H&M-a, 20 odsto proizvoda pravi se od održivih materijala, a cilj je da se taj udeo povećava svake godine. H&M grupacija planira da do 2030. proizvodnju novih modela (o tome smo već pisali OVDE) poveri isključivo ekološkim materijalima koji će nastati u njihovoj proizvodnji.

Foto: Promo

Kolekcija će od 20. aprila biti dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u oko 160 prodavnica širom sveta.

 

Pročitajte i … H&M brine o životnoj sredini. Natalia Vodianova na temu…


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA